Konya Tümü İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Tümü
Konya / Karatay Sosyete Çarşısı

firmamız bünyesinde çalışmak üzere; güvenilir satış temsilcisi alınacaktır...

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere muhasebe bilgisi ve deneyimi olan personel arıyoruz. maaş. sgk. yemek. servis. Aykent sanayi sitesi. Müracatlar şahsen yapılacaktır...

Konya / Selçuklu Afo Makina

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, üretimde çalışacak statik toz boya elemanı aramaktayız. * Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen ve sorumluluk sahibi * Şirket politikasını, kurallarını benimseyebilen ve disiplinli çalışabilen * Askerlik ve devamsızlık problemi olmaya..

Konya / Selçuklu Afo Makina

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, üretimde çalışacak Argon ve Gazaltı kaynak elemanı aramaktayız. * Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen ve sorumluluk sahibi * Şirket politikasını, kurallarını benimseyebilen ve disiplinli çalışabilen * Askerlik ve devamsızlık problem..

Konya / Selçuklu Afo Makina

Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere; üretimde çalışacak vasıflı ve vasıfsız çalışma arkadaşları arıyoruz. *Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen ve sorumluluk sahibi *Şirket politikasını,kurallarını benimseyebilen ve disiplinli çalışabilen * Askerlik ve devamsızlık proble..

Konya / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

FLEXO baskı kalfası alınacaktır Askerligini yapmış hızlı pratik, prezantabl elemanlar aranmaktadır..

Konya da yapılacak olan tarım fuarına katılacak olan şirketimiz için inglizce bilen hostes aranıyor..

Tecrübeli, ön muhasebe elemanı , ticari program kullanabilen bay/bayan olabilir...

Konya / Karatay Akdeniz Kuruyemis

Firmamız bünyesinde çalışacak Paketleme ve Kavurma ustasi alinacaktir..