Konya Tümü İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Tümü
Konya / Merkez Pozitif Giyim

EN AZ LİSE EĞİTİMİ ALMIŞ *DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK *ASGARİ ÜCRETLE ; TESETTÜR MAĞZASINDA, ÇALIŞACAK BAYAN ARKADAŞLAR ALINACAKTIR. *BAŞVURULARIN ŞAHSİ OLARAK YAPILMASI TERCİHİMİZDİR. ADRES BİLGİSİ: SARAY ÇARŞISI POZİTİF GİYİM_..

Konya / Karatay Palabıyık İnşaat

Karatay da bulunan insaatimiza güvenilir işine sadık sürekli olarak çalışabilecek gece bekçisi arıyoruz..

Konya / Merkez Sütaş

Sektörünün lider markası Sütaş’ta, uzmanlardan oluşan ekibin bir parçası; sütün ve yaptığı işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? Sütaş A.Ş Konya Bölge Satış Müdürlüğümüz bünyesinde görevlendirilmek üzere "SİPARİŞ MEMURU" p..

Konya / Selçuklu Kandil Avize

MAGAZA İÇİNDE VE SAHADA AVİZE MONTAJI YAPABİLECEK ELEMAN ARANIYOR...

ön muhsebe bılgısı olup,özellıkle eta programı kulanabılen tercihımızdir..

Medikal Sektörde hizmet veren firmamız için ağırlıklı olarak Ankara/İzmir/Adana/Antalya/Konya görevlendirilmek üzere "Kilit Müşteri Uzman ve/veya Lideri" aramaktayız. • Üniversitelerin İşletme, Ekonomi veya Mühendislik (tercihen Moleküler Biyoloji & Genetik, Biyoloji M..

Konya / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Konya / Merkez Eğitim Yayınevi

sosyal medyacı ve web tasarımcısı alınacaktır. İnternet sitesi üzerinden Web tasarımı çalışmalarının tanıtımlarını gerçekleştirecek adaylar başvuru yapabilir...

Konya / Karapınar Kalkan Genetik

Konya Karapınar da bulunan sirket bunyesinde tam zamanlı çalışabilecek meslegini seven isine sahib aktif şöförlüğü olan diksiyonu güzel insanları ikna kabiliyeti yüksek bay yada bayan zooteknist calisma arkadasi alinacaktir Gerekli rasyon egitimi sirketimiz tarafindan verilecektir Maaş..

Konya / Selçuklu Sürüm Sekercisi

---GÖREV TANIMI--- -Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, -Mal Kabul bölümüne destek vermekten, -Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan, -Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten, -M..