Konya Tümü İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Tümü
Konya / Tümü Mass Direct

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • Kozmetik ürün satışı, makyaj uygulamaları veya benzeri alanlarda deneyimli, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, • Güler yüzlü, dinamik ve disiplinli, • Dış görünümüne önem veren, makyaj yapmayı seven, • Geliş..

Konya / Tümü Mass Direct

YER: KONYA BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edec..

Konya / Tümü Mass Direct

BAY BAYAN PERSONEL 1500 TL MAAŞ+170 YOL+123 CİVARI AGİ+290 YEMEK Bulunan ''Uluslararası '' bir tütün firması için; Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek..

Konya / Karatay Tmg Yapım

Ulusal TV kanallarına advertorial, reklam filmi, belgesel yapımı, aktuel kültür ve gezi programları ve tüm kurum ve kuruluşların medya planlaması, tanıtım filmleri ve organizasyonlarını yürüten TMG YAPIM Ajansımızda birlikte çalışacağımız medya organizatörü arkadaşlar arıyoruz. Ekip ça..

Konya / Ahırlı Mayteks Çanta

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ön büro muhasebe ve asistan olarak çalışacak telefonda (callcenter) kuyumculuk sektörüne promosyon ve reklam çantalarının satışını yapabilecek bayan elemanlar alınacaktır. Aranan nitelikler Netsis muhasebe programı kullanmayı bilen ..

Konya / Seydişehir Vinç Makine

ÖZ GÜVENİ YÜKSEK GELİŞİME AÇIK BİLGİSAYAR VE OFFICE PROGRAMLARINA HAKİM İŞ YERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ...

Ulaştırma Bakanlığı na bağlı Mesleki Yeterlilik Eğitim kurumlarımızda görev alacak ;Mersin ve Konya şubelerimizde çalışmak üzere yetiştirilecek ,satış tecrübesi olan kendine güvenen ,deneyimli en az B sınıfı ehliyeti olan ,yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek satış personelleri alınacaktır...

Konya / Merkez Yn Yalıtım

İLGİLİ ŞANTİYELERİMİZDE ÇALIŞACAK EN AZ B SINIFI EHLİYETLİ İLGİLİ İNŞAAT TEKNİKERLİĞİ VE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN SAHA DENEYİMİ OLAN BELİRLENEN ŞEHİRDE İKAMET EDEN YADA İKAMET EDEBİLECEK SORUMLULUK ALACAK EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ İLGİLİ ÖZGEÇM..

Konya / Selçuklu Yavuzlar

Çizim yapıcak şantiye takibi yapıcak aynı zamanda ön muhasebe ile bilgisi olacak bu kriterlere uygun kişiler arasın lütfen..

Konya / Seydişehir Halkalı Vinç

Konya/Seydişehir'de ikamet eden yada edebilecek olan, temizlik ve 15 kişiye kadar yemek yapabilen bayan işçi aranıyor...