Konya Uzman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Uzman
Konya / Tümü NOVOTEL KONYA

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, İyi derecede İngilizce bilen, Prezentable ve güleryüzlü, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen..

Konya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıİSTANBULDAKİ ÜRETİM TESİSİMİZE BAĞLI OLARAK IC ANADOLU BÖLGESİNDEKİ MÜŞTERİLERİMİZİ ZİYARET ETMEK.MÜŞTERİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİP SATIŞ ORANLARINI %100 PERFORMANSA ULAŞTIRMAK.MEVCUT PORFÖY HARİCİNDE, YENİ MÜŞTERİ GRUPLARI OLUŞTURMAK...

Konya / Tümü KN GRUP A.Ş

İş TanımıYatırım ortaklığı olan şirketimizde birbirinden farklı konseptlerde olan ve Franchise olarak yönetiminde / işletiminde olduğumuz markalarımız mevcuttur. Mevcutta 7 aktif restoranımızın dışında; 2016 yılı içerisinde planlanan 10 farklı yatırımımız da olacak! Başvuraca..

İş TanımıÖzel Medline Hastaneler Grubu Konya Hastanemizde görevlendirilmek üzere;  KBB (Kulak Burun Boğaz) alanında ihtisas yapmış, Branşıyla ilgili tanı ve tedavi yaklaşımlarında deneyimli, Hasta memnuniyetini ilke edinmiş, Ekip çalışması..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..

İş TanımıÖzel Medline Hastaneler Grubu KONYA Hastanemizde görevlendirilmek üzere;Hemşirelik Yüksek Okulu veya Sağlık Meslek Lisesi bölümü mezunu,Minimum 3 yıl özel hastanede Ebelik veya hemşirelik tecrübesi olan, İletişim yeteneği yüksek, Branşı ..

Konya / Meram Abk Şirketler Grubu

Tercihen üniversitelerin İletişim Fakültesi bölümlerinden mezun, Sosyal medya hesapları yönetiminde minimum 2 yıl deneyimli, Dijital dünyayı seven, yaratıcı kampanya ve içerik hazırlamada başarılı, Marka stratejilerine katkı sağlayabilecek, yeni öneriler geliştirebilecek, Tür..

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere; --- A, B ve C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sertifikası Olan, --- İSG Yasal Mevzuatına Hakim, --- B Sınıfı Ehliyete Sahip ve Aktif Araç Kullanabilen, --- Ms Office uygulamalarına hakim olan, --- Askerlik hizmetini ..

Yükseliş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yükseliş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi İş Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..