Konya Uzman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Uzman
Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye'de Yazılımın Öncüsü Olan AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katabilecek, Robotik departmanı bünyesinde görev almak üzere yazılım geliştirebilecek çalışma arkadaşları arıyor...Aranan Nitelikler*Tercihen üniversitelerin Bil..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye’de Yazılımın Öncüsü AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katacak Çalışma Arkadaşları Arıyor... AKINSOFT'un ürün portföyünde bulunan yazılımların müşterimiz tarafındaki uygulama eğitim ve destek faaliyetlerini yürüterek müşte..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıAKINSOFT Genel Merkezinde (Konya) “Satış Temsilcisi” olarak görev yapacak çalışma arkadaşı aranmaktadır.Aranan NiteliklerTürkiye’de Yazılımın Öncüsü AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katacak Ta..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye’de Yazılımın Öncüsü AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katacak, Takım Arkadaşları Arıyor...Aranan Niteliklerİyi derecede PHP deneyimi olan,Tercihen Firebird veritabanı hakkında bilgi sahibi,JavaScript, C..

Konya / Tümü Comdata Türkiye

Aranan Nitelikler İlgili üniversitelerin minimum ön lisans, tercihen lisans bölümlerinden mezun, Çağrı Merkezi Takım Lideri pozisyonunda deneyimli, Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen Tercihen ingilizce bilen, İletiş..

Konya / Tümü Comdata Türkiye

İş TanımıÇağrı merkezi sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Konya lokasyonunda Teknik Uzman olarak istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz;    Aranan Nitelikler          Minimum ön ..

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Konya/Bosna Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan D..

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Konya/Bosna Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; ALMANCA ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; Almanca Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada Alman Dili ve Edebiyatı  bölümlerinden mez..

İş TanımıAMERİKAN KÜLTÜR DİLOKULLARI KONYA ŞUBESİ • Kurumsal düzeyde ilişkilerin kurulması ve geliştirilmesinden sorumlu olmak, • Mevcut kurumsal müşteri ilişkilerini yürütmek ve Kuruma yeni müşteriler kazandırmak, •..

İş TanımıAmerikan Kültür Dil Okulları Konya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan Dili v..