Konya Uzman İş İlanları

Şehir: Konya Pozisyon: Uzman

İş TanımıFrigoblock Soğutma Sistemleri, 1991 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne endüstriyel soğutma sektöründe faaliyet gösteren firmamız; projelendirme, imalat ve satış konularında ülkemizi başarıyla temsil eden öncü, yenilikçi ve..

Konya / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, İçim, Alpella, Çamlıca, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Afyon, Eskişehir ve Konya'da bulunan arazilerimizde görevlendirilmek üze..

İş Tanımı* Sorumlu olacağı bölgede düzenli olarak müşteri ziyaretleri yapmak * Mevcut müşterilerle olan ilişkileri geliştirmek * Yeni müşterilerin bulunmasından sorumlu olmak * Sorumlu olduğu bölgenin satış stratejilerini belirleme..

İş Tanımı Güvenlik prosedürleri konusunda aşçılık derecesi veya ön lisans derecesi ve sertifikası En az 3 yıl Şeflik tecrübesi Güçlü koçluk becerisi ve ekip motivasyonu sağlayabilme Üst düzey iletişim b..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye'de Yazılımın Öncüsü Olan AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katabilecek Yeni Çalışma Arkadaşları Arıyor. Aranan Nitelikler  Mobil Yazılım Uzmanı * Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,* Mobil ..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş Tanımı  Türkiye'de Yazılımın Öncüsü Olan AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katabilecek, Robotik departmanı bünyesinde görev almak üzere çalışma arkadaşları arıyor...     İş tanımı:   R..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıTürkiye'de Yazılımın Öncüsü Olan AKINSOFT Genç ve Dinamik Kadrosuna Değer Katabilecek, Robotik departmanı bünyesinde görev almak üzere çalışma arkadaşları arıyor... Aranan NiteliklerAranan Nitelikler; *Gömülü C/C++ dillerine ha..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıAKINSOFT Genel Merkezinde (Konya) “Halkla İlişkiler Uzmanı” olarak görev yapacak çalışma arkadaşı aranmaktadır. Aranan NiteliklerTürkiye'de Yazılımın Öncüsü Olan AKINSOFT Y..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıBu ilan AKINSOFT KONYA ve AKINSOFT İSTANBUL için 'Genel Başvuru' ilanıdır. Başvurularınız mevcut / ileride oluşabilecek tüm açık pozisyonlar için değerlendirilmeye alınacaktır. Başvurunuzu yaparken çalışmak istediğiniz lokasyonu, bölümü ve p..

Konya / Tümü AKINSOFT

İş TanımıAKINSOFT Wolvox ERP Yazılımımıza hakim olduktan sonra ERP Uzmanının görev tanımı aşağıdaki şekilde olacaktır; * Satış /Pazarlama ağırlıklı çalışabilecek. * Çözüm Ortaklarımızın Eğitim Programlarını Üstlenmek, * Çözüm Ortaklarımız ve Merkezi Yö..