Kütahya İş İlanları

Şehir: Kütahya
Kütahya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Kütahya / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Kütahya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; REHBER ÖĞRETMEN alınacaktır. Aranan NiteliklerÜniversitelerin sosyoloji psikoloji ve pdr bölümlerinden mezun Çocuklarla çalışmayı..

Kütahya / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Ege  bölgemizde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercihen ingilizce ..

İş TanımıD&R, Doğan Şirketler Grubu Holding’in bir üyesi olarak 1996 yılında kurulmuştur. Mağazalarımızda kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri ile sektörde pazar liderliğini sürdürmekteyiz. Türki..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Kütahya Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce almanca, fransızca bölümlerinden birinden mezun yada ingilizceyi iyi derec..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları KÜTAHYA Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; bayan ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler•Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği lisans önlisans mezunu • Çocuklarla çalışma..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için, KÜTAHYA SERA mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına bağlı ola..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan çalışanlarını sahip olduğu en büyük değer olarak gören ve çalışanlarına inovatif bir çalışma ortamı, farklı alanlarda deneyim sahibi olma, mesleki eğitim olanakları gibi birçok kariyer gelişim fırsatı sunan SER-GÜN Güneş Enerji olarak şirke..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Genel Müdürlüğü'nde tüm cari hesap ve stok mutabakatlarını aylık olarak yapacak,çek senetlerin ödeme tahsilatlarını işleyecek, banka ekstrelerini, gerekli dekontları ve sisteme yüklenecek dataları süresin..

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Kütahya Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerKütahya veya çevre ilçelerde ikamet eden,25..