Kütahya İş İlanları

Şehir: Kütahya

Aranan NiteliklerKütahya-Tavşanlı OSB'de bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere Yardımcı Sağlık Personeli aramaktayız.   - Lise ve Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,  - ÇSGB'nın İSG-Katip sisteminde girişi tanımlanmış, - Aktif ara..

Aranan Nitelikler 2 yıllık üniversitelerin Mekatronik bölümünden mezun, Elektrik ve mekanik alanında çalışma tecrübesine sahip, Kütahya veya Tavşanlı'da ikamet eden, Askerlikle ilişkisi olmayan, Kendi iş planını yapabi..

Aranan Nitelikler-Tercihen Meslek Yüksek Okullarının Elektronik / Mekatronik bölümlerinden mezun -Kalite ve Kalite Sistemleri hakkında bilgi sahibi,( ISO9001) -Üretim süreçlerinde görev alacak (Kart test, Üretim, Montaj, Kablo, Elektronik Kart, Mekanik), ..

İş Tanımı- Tek düzen hesap planına hakim, -C/H ve tahsilat takibi yapabilen, -Finans operasyon işlemlerini yürütebilecek, -Kütahya veya Tavşanlı'da ikamet eden, -Sorumluluk sahibi, -Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek...

Kütahya / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıElektrik-Elektronik sektöründe faaliyet gösteren firmamıza; - İcra ve İflas Hukuku, Borçlar Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında mevzuatlara hakim, - Şirketimizin tüm dava süreçlerini yönetebilecek, - Şirketimizin tüm hukuki danışmanlığını yür..

Kütahya / Tümü BURSA ECZA KOOP.

İş Tanımı       İlaç Dağıtım Sektöründe faaliyet gösteren Kurumumuz için Kütahya Şubemizde görevlendirmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız.     Kurum ve hizmetlerinin tanıtımıyla kurumsal iletişime destek vermek, Düz..

İş TanımıMNG Kargo’nun Bursa, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Eskişehir illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışm..

Kütahya / Tümü Kümaş

İş TanımıTürkiye’nin gözde Refrakter Tuğla ve Sinter Manyezit üreticisi KÜMAŞ (Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.) şirketimizde görevlendirilmek üzere Lojistik Operasyon Elemanları aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili uygun adayların taşıması gereken genel nitelik..

Kütahya / Tümü Kümaş

İş TanımıTürkiye’nin gözde Refrakter Tuğla ve Sinter Manyezit üreticisi KÜMAŞ (Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş.) şirketimizde görevlendirilmek üzere Çevre Mühendisi aranmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversitelerin Çevre Mühendisliği bölümü..

İş TanımıParfümeri ve kozmetik mağazalarımız da, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyoruz;Aranan Nitelikler En az lise mezunuysanız,  Mağazacılık alanında kariye..