Kütahya İş İlanları

Şehir: Kütahya

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş Tanımı Distribütör satış ekibini, yönetmek ve yönlendirmek, Sorumlu olduğu bölgedeki zincir, toptan ve geleneksel kanal müşterilerinin yönetimini gerçekleştirerek,satış planlarını oluşturmak, bölge satış hedeflerini tutturmak, uygulanmasını ve denetimini sa..

İş TanımıKÜTAHYA O.S.B DEKİ  İPLİK FABRİKAMIZAAranan Nitelikler TEKSTİL MAKİNELERİNİN ELEKTRİK- ELEKTRONİK İNVERTÖR VE KART TAMİRİNDEN ANLAYAN,   PC PROGRAMLAMASI,   ELEKTRONİK..

İş TanımıKütahya-Tavşanlı'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;    Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentiler..

Kütahya / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Kütahya / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SE..

İş Tanımı Turizm Otelcilik M.Y.O.,Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu Tercihen ustalık belgesi veya Mesleki yeterlilik belgesine sahip 4*-5* otellerde  en az 2 yıl tecrübeli, Takım çalışmasına yatkın,..

Aranan NiteliklerFirmamızda Sekreter olarak çalıştırılmak üzere;   1)En az Lise, tercihen Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Halkla İlişkiler,Bilgisayar Programcılığı MYO mezunu, 2) Prezantabl ve güler yüzlü, iletişim becerisi yüksek, insan ilişkileri kuvve..

Aranan Nitelikler İlköğretim veya Lise mezunu, Asgari 2 yıl aktif Tır sürüş tecrübesine sahip, uzun dorse tır şoförlüğü yapmış, 25-45 yaş aralığında, D ve E sınıfı ehliyete sahip, Psikoteknik ve SRC belgeleri bulunan, Askerlik g..

Aranan NiteliklerÜniversitelerin 4 yıllık Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Siemens PLC Programlama bilgisi olan DC ve AC sürücü devreye alma işlemleri yapabilen Tercihen Sanayi Sektöründe çalışmış, En a..