Kütahya İş İlanları

Şehir: Kütahya
Kütahya / Tümü Akplus

TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYAN, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, HIZLI VE PRATİK OLAN GÜLER YÜZLÜ TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR İLGİLİ KİŞİ:SAVAŞ İNCİ 05353823516..

Kütahya / Merkez Doğuş Paketleme Ambalaj

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ALIMI YAPILACAKTIR....

Kütahya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ..

Kütahya / Merkez Doğuş Paketleme Ambalaj

DOĞUŞ PAKETLEMEDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE OFİS ELEMAN ALIMI YAPILACAKTIR. SSK+YEMEK+SERVİS+MAAŞ..

Kütahya / Merkez Kocaalan İnşaat

İNŞAAT FİRMASINDA ÖNBÜRO VE ÖN MUHASEBE TUTABİLEN AYRICA ASİSTANLIK KONUMUNDA ÇALIŞABİLECEK PRATİK DÜŞÜNEBİLEN EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN 20 İLE 45 YAŞ ARASINDA ELEMAN ARANIYOR. NOT:TERCİHEN DENEYİMLİ DEĞİLSE HIZLA ADAPTE OLABİLECEĞİNE İNANAN BİREYLERİN BAŞ VURMASI RİCA OLUNUR. AYRICA TECRÜBE VE ..

Kütahya / Emet Emet Thermal & Spa

EMET TERMAL RESORT oteli Halkla ilişkiler Departmanında görevlendirilmek üzere; * En az lise mezunu veya ilgili bölümlerden mezun, * İletişim becerileri kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın, * Dış görünümüne özen gösteren, * Kişisel gelişimine önem veren, * 30 ya..

Kütahya / Merkez Dora Gayrimenkul

GİYİMİNE VE DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN DİKSİYONU DÜZGÜN, İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK, TAM ZAMANLI ÇALIŞABİLECEK, ERKEK ADAYLAR İÇİN B SINIFI EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN. MAAŞ + PRİM + SGK..

Kütahya / Tümü Tuana Denizcilik

TUANA DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GARSON - KOMİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500..

Kütahya / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Kütahya / Merkez Doğuş Paketleme Ambalaj

FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLERİ ALINACAKTIR....