Manisa Uzman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Uzman

İş TanımıManisa merkezde bulunan DOĞTAŞ Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Yangın Eğitmeni" aramaktayız.Aranan NiteliklerAsgari 1 yıllık hizmet tecrübesine sahip itfaiyeci veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olan sivil savun..

Manisa / Tümü GRATİS

İş TanımıAkhisar'da  yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şe..

Manisa / Tümü GRATİS

İş TanımıMağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak, Müşterileri kampanyalar hakkın..

İş TanımıBritishTown Dil Okulu Manisa Şubesi İngilizce ÖğretmenliğiAranan Nitelikler- 4 yıllık eğitim fakültesi diploması- Bir veya daha fazla defa yurtdışında bulunmuş olma- Akıcı bir düzeyde ingilizce (Tercihen İngiliz aks..

İş TanımıManisa’nın Soma ilçesinde başlamış olan projemiz için;  Kaynak mühendisi&enspektörü - Kaynak Mühendisliği veya enspektör sertifikasına sahip, - PQR,WPS,WQT ve kaynak haritası hazirlama konusunda deneyimli, - Tahr..

İş TanımıManisa’nın Soma ilçesinde başlamış olan projemiz için - Üniversitelerin  Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,  - Tercihen borulama ve çelik konstrüksiyon montajı kosunda deneyimli, - Endüstiriyel tesis montajı,t..

İş Tanımı  Manisa’nın Soma ilçesinde başlamış olan projemiz için Hakediş mühendisi Üniversitelerinin Mühendislik bölümlerinden mezun Konusunda en az 3 yıl deneyimli Metraj, Keşif, Mukayeseli keşif hazır..

İş Tanımıplanlama mühendisi  Manisa’nın Soma ilçesinde başlamış olan projemiz için    Üniversitelerin Mühendislik (tercihen Endüstri Mühendisliği) Fakültelerinden mezun,  İleri derecede MS Office, autocad, solid uygulamala..

İş TanımıManisa’nın Soma ilçesinde başlamış olan projemiz için B sınıfı iş güvenliği uzmanı A veya B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesine sahip, Tam zamanlı çalışabilecek, Ekip çalışmasına yatkın, Esn..