Manisa Uzman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Uzman

İş Tanımı Uluslararası Beyaz Eşya ve Buzdolabı Safety Standardları konularında çalışmaların yürütülmesi Aranan Nitelikler140 ülkeye ihracat -Sektöründe 15 yıldır ihracat lideri -5 yıl Türkiye ihracat şampiyonu -14000 çalışa..

İş Tanımı Elektromekanik parçaların tasarım ve onay süreçlerinin takibi Elektromekanik parçalar ile ilgili laboratuvar testlerinin planlanması ve değerlendirilmesi Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTE..

İş TanımıArge projelerinin müşteri ve proje bazında yönlendirilmesi,proje takviminin hazırlanması ve müşteri isteklerinin projelere adapte edilerek  teknik speklerin hazırlanmasıMüşteri dönüşü çıkan problemlerin Arge birimi içerisinde gerekli bölümlerle koordina..

İş Tanımı* Üretimin çeşitli aşamalarında rastlanan teknik problemlerin kaynaklarının araştırılması ve önlemlerin alınması* Auditte karşılaşılan hataların analizlerinin yapılması,* Proses iyileştirme çalışmalarına katılmak, prosesin daha iyi yapılabilmesi,hurda ve tami..

İş Tanımı Yeni ürün tasarımlarının yapılması, mevcut ürünlerin iyileştirilmesi Mekanik konstrüksiyon, plastik ve saç kalıpları üzerine tasarım yapıp proje yürütülmesi ve devreye alınması Komponentlerin tasarımıyla ilgili olarak satınalma departmanıyl..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL CITY' de yer alan Vestel Elektronik Fabrikası'nda görev alacak, iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.·         Makine Mü..

Manisa / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 7000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; İstanbul , Ankara , Adana , Bursa , Manisa ve Samsun da yer alan Bölge Müdürlüklerimize bağlı olarak ..

Manisa / Tümü EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan yaklaşık 6000 personeli olan şirketimiz bünyesinde; İstanbul , Ankara , Adana , Bursa , Manisa ve Samsun da yer alan Bölge Müdürlüklerimize bağlı olarak ..

Manisa / Merkez Emsaş Aş

Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun. İthalat/İhracat operasyonlarında en 4 yıl tecrübeli Lojistik planlama deneyimine sahip, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip , Çok iyi derecede İngilizce bilen (İkinci yabancı dil bilgisi tercih sebebi) Dış Ticaret ve Gümrü..

Manisa / Merkez Safir Osgb

Aydın, İzmir, Balıkesir, Manisa illerinde ki projelerde görevlendirilmek üzere seyahat engeli bulunmayan, aktif sürücü belgesi bulunan ve aktif araç kullanabilen tam zamanlı veya kısmi zamanlı A,B,C sertifikalı iş güvenliği uzmanı alınacaktır..