Manisa Uzman İş İlanları

Şehir: Manisa Pozisyon: Uzman
Manisa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Tür..

Manisa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Manisa / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulu MANİSA Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; Kurumsal İletişim Uzmanı alınacaktır.Aranan Niteliklerİlet..

Manisa / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıWE ARE LOOKING FOR FULL TIME/PART TIME NATIVE ENGLISH TEACHERS WHO WOULD LIKE TO WORK IN MANİSA BRANCH OF BRITISHTOWN ENGLISH LANGUAGE COURSES.Aranan NiteliklerCandidates are required to have an university degree in the field of Englis..

Manisa / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

Manisa / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

Manisa / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıDENEYİMLİ MATEMATİK-GEOMETRİAranan NiteliklerDENEYİMLİ İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ..

Manisa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslarası bir Müşavirlik firması aşağıda ki özelliklerde uzmana ihtiyaç duymaktadır.Aranan Nitelikler-İnşaat Mühendisliği/ İnşaat Teknikerliği mezunu olmak. -Tercihen 5 yıl ama en az 3 yıllık tecrübeye sahip olmak. -Al..

Manisa / Tümü STANDARD PROFİL

İş TanımıSızdırmazlık profilleri üretimi ve satışı ile Otomotiv Sektörü'ne yan sanayi olarak 37 yıldır hizmet vermekte olan yaklaşık 7150 kişilik çalışan kadrosuna sahip firmamızın büyüyen üretim organizasyonu içerisinde Manisa Fabrikası'nda, Kalite Müdürlüğü Departma..

Manisa / Tümü STANDARD PROFİL

İş TanımıSızdırmazlık profilleri üretimi ve satışı ile Otomotiv Sektörü'ne yan sanayi olarak 35 yıldır hizmet vermekte olan yaklaşık 7150 kişilik çalışan kadrosuna sahip firmamızın büyüyen üretim organizasyonu içerisinde Manisa Fabrikaları'nda, Operasyon Proje Müdürlü..