Mardin İş İlanları

Şehir: Mardin

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere deneyimli muhasebe elemanı alınacaktır...

Mardin / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere deneyimli muhasebe elemanı alınacaktır...

Mardin / Merkez İnanlar İletisim

İletişim sektöründe geçmişi olan satış yönünde kabiliyetine güvenen ekip arkadaşları ile çalışmak istiyoruz...

Mardin / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

İş TanımıMardin ili birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,   Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini ger..

İş TanımıMardin ilindeki birimlerimizde görev yapmak üzere;    Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en..

Mardin / Tümü Akad Basın Yayın

Türkiye genelinde bayisi olduğumuz MEB onaylı uzaktan Eğitim Dershanesinin üretmiş olduğu Canlı Eğitim paketlerinin ÖĞRENCİ KAYDI,TANITIM VE SATIŞINDA görevlendirilmek üzere EMEKLİ ÖĞRETMENLER ve PART TİME - FULL TİME ÇALIŞACAK Bay-Bayan Öğretmenler alınacaktır. • istihdam edilec..

şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere hasar danışmanı alınacaktır..

Mardin / Tümü CarrefourSA

İş TanımıMardin Yenişehir'de bulunan CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.   Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldı..