Mardin İş İlanları

Şehir: Mardin
Mardin / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımımardin/midyat..

Mardin / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımımardin/midyat..

Mardin / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımımardin/midyat..

Mardin / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMardin Projemizde görevlendirilmek üzere İnşaat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır. Sahadaki inşaat işleri ile ilgili, personelin, yüklenici ve alt yüklenicilerinin yönetilmesi, İnşaat işlerinin iş programına..

İş Tanımı  Mardin - Midyat birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,     Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama,..

İş TanımıMardin-Midyat'daki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere, Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, kargo ayrış..

İş TanımıMNG Kargo’nun Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabi..

İş TanımıMardin-Midyat Kavram Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  Branşlar:  ..

Mardin / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercih..

Mardin / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..