Mardin İş İlanları

Şehir: Mardin

İş TanımıSu ve atıksu arıtma tesislerinin anahtar teslimi yapımı ile ekipman imalatı alanlarında konusunun önde gelen kuruluşu olan firmamızı yurtiçi projelerinde, kurumsallaşma ve toplam kalite yönetimi anlayışına paralel olarak; takım çalışmasına yatkın, yüksek tempoda çalı..

Mardin / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, ..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Mardin / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıKurumumuzda çalışmak üzere tecrübeli matematik öğretmeni alınacaktır...

Mardin / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıKurumumuzda çalışmak üzere tecrübeli kimya öğretmeni alınacaktır...

Mardin / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıKurumumuzda çalışmak üzere tam yada yarı zamanlı ingilizce öğretmeni alınacaktır...

Mardin / Tümü KAVRAM DERSANELERİ

İş TanımıMARDİN KIZILTEPE ŞUBESİNE 2014-2015 EĞİTİM YILI İÇİN BRANŞ ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..

İş TanımıVestel bünyesinde açılacak olan merkez servislerde müşteri temsilcisi olarak görev yapacak, Gerekli hallerde diğer yetkili servislere kendi lokasyonlarından destek verebilecek, Günlük çağrıların takibi ve çözümlenmesi sürecinde rol alacak, Çağrı merkezinden gelen şik..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..