Mersin(İçel) Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel) Pozisyon: Eleman

İş TanımıMersin birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler  •En az lise mezunu,   •En az C sınıf ehliyetli,   •35 yaşını aşmamış,..

İş TanımıMersin ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonun..

Mersin(İçel) / Tümü İngiliz Kültür Dil Kursları

İş Tanımıİngiliz Kültür Dil Okulları Mersin Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere; ÖN BÜRO PERSONELİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler    2 veya 4 yıllık Üniversite mezunu olan, Dış görünüşüne dikkat ede..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Deponun genel işleyişini ve düzenini sağlamak Depo stoklarının takibini yapmak Ürünlerin sevkiyata hazırlık ve sevk aşamalarının koordinasyonunu sağlamak Sevk edilecek ürünlerin nitelik ve nicelik olarak doğruluğunu sağl..

Mersin(İçel) / Tümü BANIO YAPI MARKET

İş TanımıYapı Market ve Ev Gereçleri sektörünün yükselen değeri BANİO Yapı Market gelişen ve büyüyen iş hacmine uygun takım arkadaşları aramaktadır. BANİO Yapı Market mağazalarına yer döşemeleri, seramik, zücaciye, mobilya, mutfak,  aydınlatma-elektrik, banyo-..

Aranan Nitelikler-25-35 Yaş aralığında, -Mersin'de ikamet eden, -En az B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen -Enerjisi yüksek, güler yüzlü -Askerlik ile ilişiği olmayan (Bay adaylar için)..

Mersin(İçel) / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMersin Bölgesinde Sezonluk Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilecek Sanal Market siparişlerinin hazırlanıp, aracı kullanarak ya da şoförle birlikte Siparişlerin müşterilerin adreslerine teslim edilmes..

Mersin(İçel) / Tümü ENGLISH HOME

Aranan Nitelikler      Üniversitelerin dil bölümünden mezun Tercihen en az 2 yıl tecrübesi olan   Yaratıcı, Dinamik, Yüksek sunum ve iletişim becerileri olan ..

Mersin(İçel) / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Anamur Şubemizde görevlendirilmek üzere, KOBİ ve Bireysel Bankacılık ürünlerini müşterilerimize farklı hizmet anlayışıyla memnuniyet yaratacak şekilde sunacak ve yeni müşteri kazanımı sağlayacak Bankacılık Hizmetleri Portföy Yöneticileri arıyoruz.  ..