Mersin(İçel) Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel) Pozisyon: Eleman
Mersin(İçel) / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  MERSİN TARSUS TA YENİ AÇILACAK ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temizliğe özen ..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

Mersin(İçel) / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için DÖNEMSEL GİŞE İŞLEMLERİ YETKİLİSİ aramaktayız. Aranan Nitelikler19 - 27 yaşları arasında, En az ön lisans mezunu, İnsan ilişkilerinde başarılı, Ta..

Mersin(İçel) / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Mersin(İçel) / Tümü SEDA GIDA MAD SAN DAĞ VE TİC AŞ

İş TanımıŞİRKETİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE DEPO BAY OFİS ELEMANI ARIYORUZ...Aranan Nitelikler EN AZ LİSE MEZUNU, BİLGİSAYAR PROGRAMLARINI  İYİ DERECEDE BİLEN, GEREKTİĞİNDE DEPO İŞLERİNE YARDIM EDEBİL..

İş Tanımı70 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul,İzmir,Mersin ofislerimizde görevlendirilmek üzere Lojistik Satış Sorumlusu arayışımız vardır.     * Şirketin satış hedeflerine ulaşmak için şirket..

Mersin(İçel) / Tümü MARTI GIDA

İş TanımıMersinde ikamet eden -C,D ve E sınıfı ehliyet belgesine sahip, -SRC belgesi olan, -Askerlikle ilişiği bulunmayan, -Siparişi alınmış ürünlerin dağıtımını yapabilecek bay personel aranmaktadır  ..

Mersin(İçel) / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Mersin(İçel) / Tümü BİRLEŞİK ARAŞTIRMACILAR

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Asgari Lise Mezunu, - Kesinlikle halen Mersin'de ikamet eden ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..