Mersin(İçel) Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel) Pozisyon: Eleman
Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 25-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Mersin(İçel) / Tümü MARTI GIDA

Aranan Niteliklermersin de ikamet eden lise veya üniversite mezunu hızlı tüketim ürünleri sektöründe çalışmaya istekli  planlama ve problem çözme yeteneklerinde başarılı kararlı başarı odaklı ekip çalışmasına yatkın en az b sını..

Mersin(İçel) / Tümü MARTI GIDA

İş TanımıBAYİLİĞİNİ YAPMAKTA OLDUGUMUZ  YÖRSAN GIDA A.Ş İÇİN     BELLİ RUT DAHILINDE  MARKETLERI ZIYARET EDECEK RAF EKSIKLERININ KONTROL EDILMESI ÜRÜNLERİN SKT LERININ KONTROL EDILMESI FİFO YÖNETİMİNE HAKIM OLMAK TANZİM VE TEŞHİ..

Aranan NiteliklerASKERLİGİNİ YAPMIŞ C VEYA E EHLİYET SAHİBİ SRC BELGESİNE SAHİP DAĞITIM KONUSUNDA DENEYİMLİ MERSİNDE İKAMET EDEN..

Mersin(İçel) / Tümü MARTI GIDA

İş Tanımımersin,de ikamet eden lise veya üniversite mezunu 30 yaşının geçmemiş ve dinamik hızlı tüketim ürünleri sektöründe çalışmaya istekli Dış görünüme önem veren ve..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı       Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en..

Mersin(İçel) / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanı olduğumuz mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın depolarında görevlendirmek üzere Dönemsel/Part Time Depo Elemanı arayışımız bulunmaktadır.   Depoya gelen ürünlerin boşaltılması, Mağazadaki veya depodaki ürün..

İş TanımıHizmet verdiğimiz içecek sektöründe lider bir firmanın, Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim Teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, gibi görev tanımları ile çalışabilecek "Tanzim ..