Mersin(İçel) Eleman İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel) Pozisyon: Eleman

İş TanımıFirmamız Makine/Kalıp üretimi yapmaktadır.Aranan NiteliklerCNC dik işlem veya CNC torna için operatör aramaktayız. CAD ve CAM eğitimleri aldırılacaktır...

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider  kamu bankalarından birinin satış ekibinde görevlendirilmek üzere adaylar aranmaktadır.Aranan Nitelikler.Bay /Bayan, .18-28 yaşları arasında, .Kredi kartı satışı..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Mersin(İçel) / Tümü TAM FAKTORİNG A.Ş.

İş TanımıTam Faktoring çalışanlarının başarısı ile hızla büyümeye devam ediyor. Mersin Şubemizde görev almanın Tam Zamanı Şimdi!Faktoring ürünlerinin tüm tüzel kişilere aktif sahada satışını, bütçelenen hedefler paralelinde g..

Mersin(İçel) / Tümü SECURITAS GÜVENLİK HİZ.A.Ş

İş TanımıSECURİTAS GÜVENLİK HİZMETLERİ DÜRÜST,DİKKATLİ,YARDIMSEVER.Aranan NiteliklerBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz.Ya siz?GÜVENLİK GÖREVLİSİ Securitas’ta, bizim önemli ..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Mersin Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Depo Elemanı aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun a..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Mersin Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Forklift Operatörü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve u..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Mersin Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Depo Mal Kabul Elemanı aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye' nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Adana Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Mersin'de EDT Satış Temsilci..

İş TanımıMersin Mezitli'de bulunan KELEBEK MUTFAK mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Müşteri taleplerine uygun bir şekilde mekana özel mutfak tasarımları yapmak, 2 - Proje ve teklif sunumlarını hazırlamak,..