Mersin(İçel) İş İlanları

Şehir: Mersin(İçel)
Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Mersin Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Depo Sistem Operatörü aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı v..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş. Mersin Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere Stok Kontrol Sorumlusu aramaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ..

Mersin(İçel) / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye' nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Adana Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Mersin'de EDT Satış Temsilci..

İş TanımıMersin Mezitli'de bulunan KELEBEK MUTFAK mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Müşteri taleplerine uygun bir şekilde mekana özel mutfak tasarımları yapmak, 2 - Proje ve teklif sunumlarını hazırlamak,..

İş TanımıMersin Mezitli'de bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır.  Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,..

İş TanımıEEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, binaları güvenli ve konforlu yapan elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin otomasyonunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında üstlendiğimiz yangından korunma, güvenlik ve..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San. A.Ş’nin İstanbul’daki Genel Müdürlüğün'de görevlendirilmek üzere dinamik ve çağdaş, sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, insan ilişkilerinde baş..

Mersin(İçel) / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı  Tesis Yönetimi alanında faaliyet gösteren firmamızın TEMİZLİK hizmeti verilen projelerinde görevlendirilmek üzere TEMİZLİK ELEMANI istihdam edilecektir. PROJELER DAİMİDİR, SEZONLUK DEĞİLDİR.Aranan Ni..

Mersin(İçel) / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş TanımıYüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2005 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 17 şirketiyle hizmet sunuyor ve hızla büyümesini sürdürüyor. Netlog Lojistik Grubu, Türkiye'de ve Uluslararası arenada lojistik hizmetler sun..

Mersin(İçel) / Tümü Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..