Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Muğla / Tümü Hertz Rent a Car

İş TanımıDünyanın ilk araç kiralama firması olan Hertz 1918 yılında Amerika'da kurulmuştur. Bugün 150'den fazla ülkede, dünya geneline yayılmış 8500'e yakın kiralama ofisiyle müşterilerine hizmet vermekte ve dünyanın en büyük günlük otomobil kiralama filosunu yönetmektedir...

İş TanımıBiz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza ..

Muğla / Tümü Çağlar Teknoloji

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren ÇAĞLAR TEKNOLOJİ KURUMSAL ÇÖZÜM MERKEZİ çatısı altında, Turkcell ürün servislerinin hedef bazlı saha satışı, satış sonrası hizmetleri, yeni pazar tespiti ve mevcut müşteri portföyünün geliştirilmesinden sorumlu..

Muğla / Tümü Ahmet Kırtasiye

Aranan NiteliklerDEPO GöREVLİSİ: FATURA GİRİŞİ, ÜRÜN FİYATLANDIRMA, STOK TAKİBİ DEPO DÜZENİ VE ÜRÜN SEVK İDARE YETENEĞİNE SAHİP KENDİNE GÜVENEN ERKEK İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ. İŞİN YAPISI BAYANLARA UYGUN DEĞİLİDİR!!! LOGO MİKRO VEGA NETSİ..

Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerMuğla Bodrum Yalıkavak'ta Malikanede çalışacak aşağıdaki niteliklerde    - Bay: Bahçe işlerinden ve çevre düzeninden anlayan , - Bayan:Ev işlerine yardımcı ,temizlik,yemek ve servis  yapabilece..

Muğla / Tümü DİVAN

İş TanımıTürkiye’de Turizm, Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Divan Bodrum otelinde görevlendirmek üzere yaz sezonu için Garson aramaktadır.Aranan Nitelikler-İlgili Lise, MYO v..

Muğla / Tümü DİVAN

İş TanımıTürkiye’de Turizm, Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Divan Bodrum otelinde 2016 yaz sezonunda görevlendirmek üzere Barmen aramaktadır.Aranan Nitelikler Benz..

Muğla / Tümü DİVAN

İş TanımıTürkiye’de Turizm, Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Divan Bodrum otelinde 2016 yaz sezonunda görevlendirmek üzere Steward (Bulaşıkhane Elemanı) aramaktadır.Aranan Ni..

Muğla / Tümü DİVAN

İş TanımıTürkiye’de Turizm, Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, Divan Bodrum Oteli'nde 2016 yaz döneminde görev alacak Kat Hizmetleri / Genel Alan Görevlisi arıyoruz.Aranan Nite..