Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman
Muğla / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Muğla Bodrum Quasis  mağazamızda çalışacak "Satış Danışmanı" çalışma arkadaşları aranmaktadır.  Müşteri Memnuniyetini Sağlamak, ..

Muğla / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Muğla Bodrum Quasis Alışveriş Merkezinde yer alan mağazamız'da çalışacak "Kasiyer" çalışma arkadaşları aranmaktadır.  Müşteri Memnuni..

Muğla / Tümü Anı Turizm

İş TanımıTurizm sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin, Bodrum Şubesinde çalışmak üzere ÖN MUHASEBE YETKİLİSİ aranmaktadır. İş tanımı: *Fatura düzenlenmesi *Cari hesap takibi *Pos ve kredi kartı işilemlerinin takibi (veri girişleri) ..

Muğla / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Bodrum Midtown Mağazamızda çalışacak "Satış Danışmanı" çalışma arkadaşları aramaktadır.  Müşteri Memnuniyetini Sağlamak,  Mağ..

Muğla / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÖZEL FETHİYE UĞUR ANADOLU LİSESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerEn az 5 yıl deneyimli..

Muğla / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerEn az 5 yıl deneyimli..

İş TanımıMuğla-Marmaris birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler•En az lise mezunu, •En az C sınıf ehliyetli, •35 yaşını aşmamış, •Tercihen ..

İş Tanımı  Muğla-Milas'daki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi o..

İş TanımıMuğla-Milas'daki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesin..