Muğla Eleman İş İlanları

Şehir: Muğla Pozisyon: Eleman
Muğla / Bodrum Hd Özel Güvenlik

Mugla bodrumda ki alışveriş merkezimizde ve eskişehir tepebası alış veriş merkezinde çalışacak bay güvenlik görevlileri alınacaktır.not:lojman ımkanı yoktur...

Muğla / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıMARMARİS UĞUR ORTAOKULU VE MARMARİS UĞUR ANADOLU LİSESİNDE GÖREV YAPACAK TECRÜBELİ ÖĞRETMEN..

Muğla / Tümü Rixos Premium Bodrum

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Premium Bodrum için, Misafir İlişkileri Departmanında ' GUEST RELATION AGENT' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.   Misafiri, isim ve gül..

Muğla / Tümü Rixos Premium Göcek

İş TanımıUluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren oteller grubumuza ait Rixos Premium Bodrum için, Stewarding Departmanında ' STEWARD ' pozisyonu ile çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.   Görevli olunan alan veya belirli bir b..

İş Tanımı2003 yılından bu yana inşaat sektöründe, nitelikli üst yapı projelerinde faaliyet gösteren lider firmamızda görevlendirilmek üzere "Ofis Asistanı" aramaktayız.   Çalışma Yeri: Şantiye Satış Ofisi (Bodrum/Muğla)..

Muğla / Bodrum CARREFOURSA

Bodrum Konacık Gurme CarrefourSA marketimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketlerinin yapıştırılması ve kontrol edilmesi, ra..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için BODRUM PALMARINA mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici Yardımcısına bağlı ..

Muğla / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding, Hızlı Tüketim ürünlerinin satış ve pazarlanmasında faaliyet gösteren şirketi Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş, Muğla Bodrum Mağazasında görevlendirilmek üzere Mağaza Elemanı aranmaktadır...

Muğla / Bodrum Konsept

MUGLA BODRUMDA BULUNAN PROJEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTLI GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. İRTİBAT:SALİH BEY TEL: 05417413037..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..