Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Bodrum Ahşap Atölyesi

Mobilya & Ahşap atölyemize usta yardımcısı arıyoruz, ilgilenen arkadaşlar başvuru yapabilirler. Kalacak yer + yemek + ssk mevcuttur...

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

Muğla / Bodrum Ege Özel Grup

BODRUM' da bulunan "5 yıldızlı Tatil Köyü" projemizde aşağıda belirtilen niteliklere sahip VALE alınacaktır. Bay, Askerliğini yapmış, Asgari B sınıfı ehliyet sahibi, Max. 32 yaşında, İş disiplini ve ciddiyetine sahip, Fizik ve diksiyonu düzgün, güler yüzlü,..

Muğla / Bodrum Okaliptus Otel

Konaklama ve restaurant işletmeciliği faaliyet konulu şirketimizin Muhasebe Departmanında görevlendiriliecek; diksiyonu düzgün,muhasebe bilgisi ,temeli olan veya tecrübesi olan ,ilgili okulların muhasebe bölümünden mezun yada mezun olabiliecek durumda ,askerlik hizmetini tamamlamış ertelemiş yada mu..

MENTEŞE/MUĞLA'DA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ PAZARLAMA-SATIŞ DEPARTMANINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE TERCİHEN MUĞLA'DA İKAMET EDEN, ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMAYAN VE EHLİYETLİ BAY PERSONEL ALINACAKTIR...

Muğla / Fethiye Turan Hill Lounge

Ormanın içinde, doğal sit alanında kurulu olan kampımızda mıntıka temizliği, çöp boşaltma, valiz taşıma, bakım-onarım işlerini yürütebilecek, takım çalışmasına yatkın, tercihen turizm tecrübesi olan çalışkan ve uyumlu arkadaşımızı arıyoruz. Personelimiz kamp çadırlarında konaklamaktadır...

Muğla / Bodrum Emin Baba'nın Yeri

Yeni açılacak Bodrum Gümbet Merkez Myndos Çarşısı içerisinde olan restorantımız için çok iyi köfte yapan bir usta arıyoruz. Maaşı iyi olacaktır sezonluk değil 12 ay çalışacak usta arıyoruz...

Elektrik sektöründe faaliyet gösteren firmamız için İzmir ve Bodrum’ da çalışacak, Diksiyonu düzgün Bayan Tanıtım Elemanı aranmaktadır. İş Tanımı • Belirlenen rotalarda ziyaretler yaparak ürün veya kampanyaların tanıtımını yapacak • Ziyaret sonunda ziyaret formu dolduracak,..

Muğla / Bodrum WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Muğla / Bodrum Emn Yapı A. Ş.

Bodrum da bulunan 5 Yıldızlı Otel şantiyemizde çalışabilecek aşağıdaki özelliklere sahip • Üniversitelerin Mühendislik veya Mimarlık bölümlerinden mezun, • Planlama faaliyetleri konusunda en az 5 yıl deneyimli • En az bir Otel,Avm vb kompleks yapı inşaatını tamamlamış..