Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Muğla / Bodrum Allium Villas Yalıkavak

Ön büro team leader aranmaktadır.Resepsiondan sorumlu olacak,inglisce,türkce,rusca diller olacak ve Opera programını bilecek.Deneyimlilere üstünlük verilecektir...

“Büyüyen Havacılık Sektörünü Koruyan Güvenlik Siz Olabilirsiniz! ” GÖZEN HOLDING bünyesinde; Türkiye'nin 8 farklı havalimanında hizmet veren sektörün lideri Gözen Security;DALAMAN Havalimanı' nda bulunan BİNA TESİS PROJESİ için istihdam etmek üzere çalışma arkadaşları arıyor. Ailemizin ..

Muğla / Marmaris HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz firmamızda sezon boyunca haftanın 3 günü Marmaris de İkamet eden 09:00-18:00 saatleri arasında çalışacak raf destek personeli aranmaktadır. Çalışma günleri: Pazartesi- Çarşamba-Cuma veya Salı-Perşembe-Cuma olarak değişebilir. Günlük ortalama 70 TL+YEMEK+YOL..

5 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 d..

Muğla / Marmaris Lavanta Butik Otel

13 ODALI BÜTİK OTELİN KONUKLARI İÇİN HAZIRLANACAK KAHVALTI VE TALEBE GÖRE ÖĞLEN AKŞAM YEMEKLERİNİ HAZIRLAYACAK VE SUNUMUNU YAPACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.... MARMARİS'TE İKAMET EDENLER TERCİHİMİZDİR..

Muğla / Marmaris Lavanta Butik Otel

13 ODALI BUTİK OTELEMİZİN İŞ AKIŞINI TAKİP EDECEK,YÖNETİMİ VE RESEPSİYONU (MİSAFİR KARŞILAMA,GÖRÜŞMELER VE ODA DAĞILIMLARI) TÜM SORUMLULUKLARIYLA İLGİLENECEK ÇALIŞMA ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.MARMARİSTE İKAMET EDEN TERCİHİMİZDİR......

Muğla / Marmaris Lavanta Butik Otel

Marmaris'te ikamet eden,temiz,sorumluluk sahibi,çalışma alanını kendi yeri gibi benimseyecek çalışma arkadaşı arıyoruz. Butik otelimiz 13 odalıdır.....

Muğla / Merkez Akıllı Lojistik

Türkiye'nin Lojistik alanında önde gelen kuruluşlarından olan firmamız için, Muğla Merkez 'de Dağıtım Sürücüsü olarak görevlendirilecek takım arkadaşları aramaktayız. Gerekli nitelikler: - 25 - 40 yaşları arasında - En az lise mezunu - En az 3 yıllık adres üzerinden d..