Muğla İş İlanları

Şehir: Muğla
Muğla / Bodrum HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. Gıda ve Konserve Ürünleri sektöründe lider firmamız adına Sezonda Bodrum Bölgede (Turgutreis - Yalık..

Muğla satış merkezimize kamyon üzeri mobil vinç kullanabilecek Muğla'da ikamet eden şoför aranıyor...

Muğla / Bodrum Md Dekorasyon

Mobilya dekorasyon ve kapı imalatında çalışacak usta ve kalfalar aramaktayız. Kalacak yer mevcut...

Muğla / Bodrum Taş Design Dekorasyon

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK ŞOFÖR ARANMAKTADIR...

Muğla / Merkez TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

Muğla / Bodrum Vira Bodrum Turizm Emlak

Profesyonel site yönetim hizmetleri veren şirketiz,bünyemizde çalışmak üzere ziraat mühendis,tekniker,teknisyen aranmaktadır...

Muğla / Bodrum Belinda Group

MUĞLA BODRUM BİTEZ VİLLADA KARI KOCA ÇALIŞACAK ERKEĞİN GÖREVİ BAHÇE DÜZENİ HAVUZ BAYAN İSE EV İŞLERİ YEMEK OLMAK ÜZERE ÇOCUKLUDA OLABİLİR ONLARA AİT BİR EV TAHSİS EDİLECEK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BİR AİLEYE İHTİYACIMIZ VARDIR...

Bodrum yarımadasında hazır yemek servisi veren yemek fabrikasına aşçı yardımcısı aranıyor.ilgilenenlerin cep telefonundan iletişime geçmeleri rica olunur.Kalacak yer+yemek+sigorta +maaş..

TESPO Hakkında: TESPO, ilk olarak Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da yaygınlaşan cash&carry sisteminin 1989 yılından bu güne Türkiye'deki öncüsüdür. Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara bölgesindeki 20 Mağazası ile sektöründe saygın ve etkin bir kuruluştur. İstanbul Kartal ilç..

Muğla / Milas Ögs Store

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, - Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, - Milas 'da ikamet eden, - Tam zamanlı, - Bay / Bayan Satış danışmanları arıyoruz. İŞ TANIMI - Sorumlu olduğu satış alanında ürün teşhirleri..