Niğde İş İlanları

Şehir: Niğde
Niğde / Tümü DİTAŞ

İş Tanımı Ditaş Stajyer Geliştirme Programı (PEP)    Neden Tercih Etmelisiniz?    Diyelim ki;   Mühendislik branşında bir üniversitede öğrenimine devam ediyorsunuz ve; Akademik eğitiminizi çalışma alanım..

İş Tanımı  Niğde ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,       Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, ..

İş TanımıNiğde ilindeki birimlerimizde görev yapmak üzere;    Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri ..

İş Tanımı  Niğde ilindeki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,     Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, ..

Niğde / Tümü HALKA GRUP

Sektöründe lider müşterimizin Niğde 'da görevlendirilmek üzere, • Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup ve takibini yapacak, • ..

Niğde / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, FLO mağazacılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen, satış hizmetinin tüm aşamalarını öğrenmeye ve mesleğinde yükselmeye istekli NİĞDE CADDE FLO mağazasında "Satış Danışmanı" pozisyonunda adaylar aramaktad..

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde görevlendirilmek üzere, bireysel gelişime önem veren, başarma arzusu olan, ekip çalışmasına yatkın, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, analitik düşünebilen, analiz yönü kuvvetli, araştırmacı, dinamik, etkin ve sağlıklı iletişim kurabilen Niğde ..

İş TanımıNiğde de önde gelen firmamızda aşağıda belirtilen belge ve deneyime sahip, belirlenen rut ve planına göre ürünlerin müşterilere ulaştırılması sağlayabilecek  takım arkadaşları aramaktayız  Aranan Nitelikler  ..

İş TanımıNiğde de önde gelen firmamızda aşağıda belirtilen işleri için yetiştirilmek üzere takım arkadaşı aramaktayız - Üretim prosesinin takibi ve istenilen hedeflerin gerçekleştirilebilecek için kendisine verilen talimatların yerine getirebilecek. - Gıda güv..

Niğde / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..