Niğde İş İlanları

Şehir: Niğde

İş TanımıDERSHANEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE FELSEFE GURUBU ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.....

İş TanımıÜretim faaliyetinde kullanılan hammadde,yardımcı malzeme faaliyeti sonucunda ortaya çıkan yarı mamul / mamul, Şirketin belirlediği kalite  standartlarında üretilmesi, Gıda Güvenliği sistemini geliştirilmesini esas alarak, düzeltici ve önleyici uygulamalarla destek ve..

İş TanımıNiğde de Sektörünün lider markalardan biri olan Calmio’da çalıştırmak üzeren aşağıdaki niteliklere sahip personeller alınacaktır.Aranan NiteliklerYetiştirilmek üzere veya daha öncede Gıda sektöründe çalışmış Lise Mezunu..

Niğde / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Niğde / Tümü DİTAŞ

İş TanımıDOĞAN HOLDİNG'e bağlı şirketimizin NİĞDE'deki fabrikasında Üretim Müdürlüğüne bağlı Montaj Atölyesinin sorumluluğunu üstlenecek Atölye Sorumlusu aranmaktadır. İŞİN AMACI: Üretim planlama tarafından belirlenen üretim siparişlerine uygun şekilde günlü..

Niğde / Tümü New Business Solutions

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan müşterimiz için YEM SATIŞ ŞEFİ arıyoruz.   Bayi ve müşteri ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, Üretici ziyaretlerinin yapılması ve teknik çal..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Niğde / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN İNŞAAT TEKNİKERLERİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* Üniversitelirin, İnşaat Tekn..

Niğde / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDEKİ YOL YAPIM İŞLERİNİN MÜŞAVİRLİK-KONTROLLUK HİZMETLERİ İŞİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE , KARAYOLLARI MEVZUATINA HAKİMŞANTİYE ORTAMINDA ÇALIŞABİLECEK VE KALABİLECEKEKİP ÇALIŞMASI VE ORGANİZASYONUNA YA..

Niğde / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKARAYOLLARI 6.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SINIRLARI DAHİLİNDE MÜŞAVİRLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ YAPAN FİRMAMIZA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞANTİYEDE KALMAYA ENGELİ OLMAYAN ŞENÖR ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* En az Lise  mezun olmak * En az 5 ..