Niğde İş İlanları

Şehir: Niğde

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

Niğde / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Niğde / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın AKDENİZ  bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

İş TanımıNiğde İli Ulukışla İlçesinde Gümüştaş Madencilik A.Ş. Tepeköy Altın Gümüş Madeni Cevher Zenginleştirme Tesislerinde çalışacak. Çevre mevzuatına hakim, ISO 14001, OHSAS 18001 uygulamaları hakkında bilgi sahibi En az C sınıfı İş Güvenliği Uzmanı belgesi..

İş TanımıNiğde Amerikan Kültür Kolejinde  görevlendirmek üzere alınacaktır. SINIF ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çocuklarla çalışma konusunda deneyimli veya istekli,..

İş TanımıNiğde Amerikan Kültür Kolejinde  görevlendirmek üzere İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çocuklarla çalışma konusunda deneyimli veya istekli, ..

Niğde / Tümü DİTAŞ

İş TanımıDoğan Holding' e bağlı olan şirketimizin Niğde' de bulunan fabrikasına, Mühendislik Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmak üzere Ürün Geliştirme Mühendisi aramaktayız: Ürünün tanımlanmış tasarım girdilerine, şartnamelere, süreçlere, ulusal/uluslarara..

Niğde / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı    NİĞDE ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Daha önce benzer pozisyonda garsonluk deneyimi bulunan Müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabi..

Niğde / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı  NİĞDE ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Tercihen Gastronomi -Aşçılık Lisansı veya Aşçılık Meslek Yüksek Okulu mezunu Hijyen kurallarında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren Cafe &..

Niğde / Tümü KAHVE DURAĞI

İş Tanımı   NİĞDE ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREAranan Nitelikler Kahve bazlı sıcak ve soğuk içecek hazırlama konusunda deneyimli Cafe barında bulunan makina ve ekipmanları kullanabilen Güleryüzlü M..