Rize İş İlanları

Şehir: Rize
Rize / Ardeşen Osmanlı Restaurant

Garson aranmaktadır...

hedef odaklı, disiplinli, işine özen gösteren ve işini severek yapacak iş arkadaşları arıyoruz..

Rize / Pazar Say. Kar Usl Naklıyat

FIRMAMIZDA MUHASEBE BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR. SSK VE OGLE YEMEGI MAAŞ VERILECEKDIR ILGILI FIRMA YETKILISI..

Giresun Gümüşhane Trabzon rize Bayburt Artvin de çalışacak ekip arkadaşları ayarlayıp koordine ve organize edebilecek bölge temsilcisi olarak çalışacak kendine güvenen serbestçalışacak takım arkadaşı aranmaktadır..

Rize / Merkez Sms Oto Fren Sistemleri

SMS OTO FREN SİSTEMLERİ OLARAK RİZE İLİNDEN KARADENİZ SAHİL BÖLGESİ VE DİĞER İLLERE SATIŞ YAPMAKTADIR.BÜNYEMİZDE OTO FREN YEDEK PARÇALARI VE DİĞER YEDEK PARCA EKİPMANLARININ GELEN SİPARİŞ DOĞRULTUSUNDA EKSİKLERİ TAMAMLAYARAK MÜŞTERİLERİNE ULASTİRMAKTİR.BU İŞLERİMİZİ YURUTEBİLECEK SATIŞ PAZARLAMADA Ç..

Rize / Tümü Rehber.com.tr

Websitesi olmayan firmalara websitesi oluşturan bir sitedir. Takım arkadaşı olarak çalışacağımız kişiler websitesi olmayan firmalara web sitesi paketi satışı yapacaklardır. Bunun için, Seyahat ve konaklama engeli olmayan, İkna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün, Kılık-kıya..

Tam veya Part Time Eleman Alınacaktır. Bilgi Teknolojileri Web tabanlı yazılım projeleri geliştiren firmamızın, Karadeniz Bölge Müdürlüğünde ARGE Merkezi olan Rize Şubesinde, Kendini geliştirmek ve keyifli projelerde yer almak isteyen uzun dönem Tam veya Part time eleman alınacak..

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DOĞALGAZ USTA VE ÇIRAKLARI ARANIYOR..

Rize / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Rize / Merkez İmza Teknoloji

iş yerimizde çalışacak kılık kıyafetine dikkat eden diksiyonu düzgün iş disiplini olan genel olarak bilgisayar kullanmasını bilen ( bilgisayar veya elektrik elektronik diploması olan ) ön lisans veya fakülte mezunu olan iş yerimizdeki genel işleri takip edecek ve müşteriye hitap edecek dükkanın ge..