Rize İş İlanları

Şehir: Rize
Rize / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı         Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin ..

Rize / Tümü CarrefourSA

İş TanımıRize'de  bulunan CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.     Reyon Elemanı: Kasap, Şarküteri, Sebze-Meyve, Gıda ve Gıda Dışı reyonları için; mağazada sa..

Rize / Tümü Mistat Şekerleme Gıda

Gıda satış sektöründe deneyimli; Trabzon , Rize ,Artvin illerini iyi bilen; Seyahat engeli olmayan; Aktif müşteri potansiyeli olan; Trabzon'da ikamet eden; SRC belgeli En az lise mezunu Bay satış elemanı alınacaktır. Maaş+ssk+prim..

Rize / Tümü İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere,yıl sonuna kadar her hafta sonu gerçekleşecek olan spor etkinliklerinde görev almak üzere takım arkadaşları aramaktayız. Günlük 8 saat çalışma , sgk, ücret ,yol ,yemek firmamız tarafından karşılanacaktır. *Enerjisi yüksek ve iletişim yönü güçlü,..

Rize / Tümü Yormaz Asansör

YORMAZ ASANSÖRÜN YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU BAKIM VE ARIZA HİZMETLERİNİN TAMAMINDA AKTİF OLARAK GÖREV ALACAK DENEYİMLİ ASANSÖR BAKIM VE ARIZA USTASI ALINACAKTIR. ASKERLİGİNİ YAPMIŞ RİZEDE İKAMET EDEN AKTİF ARAÇ KULLANAN EHLİYETLİ İŞİNİN UZMANI PERSÖNEL ALINACAKTIR..

Rize / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

Rize / Merkez Stildecor Mutfak

mutfak satış mağazasında çalışabilecek ön muhasebe deneyimi olan güleryüzlü gelişime açık diksiyonu düzgün uzun vadeli çalışabilecek sorumluluk sahibi idealist çalışma arkadaşları alınacak..

İş TanımıRize birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,   Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini gerçekleş..

Rize / Merkez AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, RİZE lokasyonumuzda, “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi' pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında, Telefonda et..

Rize / Tümü Barbaros Denizcilik

BARBAROS DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – S..