Rize İş İlanları

Şehir: Rize

Aranan NiteliklerYANLIZCA RİZE, TRABZON VE ARTVİN İLLERİNDEN GELEN MÜRACATLAR KABUL EDİLECEKTİR. EMEKLİ ÖĞRETMENLER DE OLABİLİR...

Aranan NiteliklerYANLIZCA RİZE, TRABZON VE ARTVİN İLLERİNDEN GELEN MÜRACATLAR KABUL EDİLECEKTİR. EMEKLİ ÖĞRETMENLER DE OLABİLİR...

İş TanımıKültür Yayıncılık (Karadeniz Bölgesi) 1979'dan günümüze eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen lider firmalarından Kültür Yayıncılık Satış ve Pazarlama biriminde görevlendirilmek üzere İstanbul Avrupa Yakası-Trakya ..

Rize / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıiş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde,RİZE /GÜNDOĞU  Da bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere tam zamanlı "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayızAranan Niteliklerüniversitelerin ilgili bölümlerinden..

İş TanımıRize'de üniversite inşaatının ince yapı şantiyesinin teknik ofisinde çalışmak üzere,Detay çizimi (shop drawing) ve as-built proje çizimi konusunda tecrübeli,Autocad programına üst seviyede hakim,Ekip çalışmasına uyumlu, Hızlı ve sistemli çalış..

İş TanımıMNG Kargo’nun Amasya, Artvin, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon, Sinop illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, ..

İş TanımıRize'de bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır.  Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Arana..

İş TanımıRize'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, Aranan ..

Rize / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo  ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı..

Rize / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..