Samsun Eleman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Eleman
Samsun / Tekkeköy Zirve Hırdavat Aksesuar

Kasiyer konusunda deneyimli, temizlik ve misafirlere ikram ve kendi temizlik alanını problem etmeyen uyumlu bay ve bayan personel aranmaktadır...

Samsun / Atakum Ertürk İnşaat

Muhasebe (İrsaliye/fatura, çek, Banka) kayıtlarının titizlikle oluşturulması ve kontrolü, Cari hesap mutabakatlarının yapılması ve kontrolü, Stok ve kontrolü, Personel işlemlerinin kayıt ve kontrolü, Logo programı kullanabilen - cari hesaplar, stok takibi ve günlük ..

marketlerde tanzim teshir raf düzenleme satış destek yapabilecek seyahat engeli olmayan bayan eleman alınacaktır..

Bakımlı, güleryüzlü, diksiyonu düzgün tercihen deneyimli personeller alınacaktır.. Not: Görüşmeler Derya Hanim ile şahsen yapılacaktır. Gsm : 0533 147 48 55 Adres: İstiklal Cad. No : 78 Kat:2 ( Halkbank Karşısı ) İlkadım / Samsun..

Samsun / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Samsun'da bulunan Mağazalarında görevlendirilmek üzere ' PT Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışmasına yat..

Samsun / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Samsunda bulunan Mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışmasına ..

Samsun / Atakum BENZİN CAFE

Kadıköy'de ve Samsun Atakum'da bulunan restaurantımızda değerlendirmek üzere, Garson-Barmen-Karşılama Hostesi arayışımız bulunmaktadır. ARANAN NİTELİKLER; • Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun (değilse sektörel deneyimi olan), • Tercihen Yiyece..

Samsun / Tümü Erenler Medikal

1996 Yılında küçük bir şahıs firması olarak kurulan ERENLER MEDİKAL, 2001 yılında Limited firması olarak tüzel yapısını tamamlamıştır. Geniş bir sorumluluk bilinci içerisinde 2007 yılında ithalatla tanışarak kaliteli ürün arayışına başladığı günden bu güne 200'den fazla temel ihtiyaç noktasındaki te..

Samsun / Atakum 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayabilecek ön muhasebeye uygun takım arkadaşları aranmaktadır. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Avrupa ve Asya ş..

Samsun / Çarşamba Yiğitler Oto Lastik Pirelli

Firmamızın ön muhasebe departmanında çalışmak üzere; Tercihen 2 yıl deneyimli Bilgisayar programlarına hakim Muhasebe bilen Tercihen evli Bayan çalışma arkadaşı arıyoruz..