Samsun Eleman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Eleman
Samsun / Tümü STAR ÇELİK KAPI

İş TanımıSEKTÖRÜN ÖNDE GELEN FİRMASI OLARAK ANKARA,KONYA,TRABZON VE SAMSUN İLLERİNDE YERLEŞİK, ÇEVRE İLLERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİREBİLECEK AŞAĞIDA YER ALAN ÖZELLİKLERE SAHİP TAKIM ARKADAŞLARIAranan Nitelikler          SATIŞ PAZARLAM..

İş TanımıFirmamızın yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST / HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler.  En az lise mezunu..

Samsun / Tümü KAVRAM OKULLARI

İş TanımıSamsun-Çarşamba Kavram Okulları'nda görevlendirimek üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  ..

Samsun / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

Samsun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSamsun Bölgesinde Sanal Market personeli olarak görev yapacak kişiler,   İnternet üzerinden verilecek Sanal Market siparişlerinin hazırlanıp, aracı kullanarak ya da şoförle birlikte Siparişlerin müşterilerin adreslerine teslim edilmesinden sor..

İş TanımıEvdiz zincir mağazalarnın Samsun Şubesinde görevlendirilmek üzere;   Satışı yapılan ürünlerin yüklemesi ve teslimatının yapılması, Sevkiyat işlemleriyle ilgili evrakların düzenlenmesi Müşteri memnuniyeti kon..

Samsun / Tümü TAM FAKTORİNG A.Ş.

İş TanımıTam Faktoring çalışanlarının başarısı ile hızla büyümeye devam ediyor. Samsun Şubemizde görev almanın Tam Zamanı Şimdi!Faktoring ürünlerinin tüm tüzel kişilere aktif sahada satışını, bütçelenen hedefler paralelinde g..

Samsun / Tümü TERAPİ GLOBAL

İş TanımıTerapi Global, Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'daki terapistleri bir araya getiren bir terapist tarama sitesidir. Terapi Global ihtiyacınıza uygun terapisti en kısa sürede bulmanızı amaçlar. Kullanımı çok kolay bir arama sistemiyle çalışır. Size en yakın, destek ..

İş TanımıTaahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Samsun ilindeki şantiyesinde çalışacak şantiye muhasebecisi işe alınacaktır...

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..