Samsun Eleman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Eleman

Pazarlama ve tanıtım konusunda deneyimli aktif, enerjik, ekip ve takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün, kariyer hedefi olan Terme, Çarşamba, Samsun Merkez, Atakum İlçesi, Bafra ve Çorum da ikamet eden bay bayan pazarlama elemanı aranmaktadır...

Samsun / İlkadım Minör Temizlik

ŞİRKETİMİZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SEVKİYAT ELEMANI ALINACAKTIR...

İş Tanımı*PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARAK POTANSİYEL MÜŞTERİ ZİYARETİ YAPMAK VE BUNLARI ŞİRKET PORTFÖYÜNE KATMAK,*POTANSİYEL MÜŞTERİLER VE BAYİLERE RUTİN ZİYARETLER YAPMAK.MEVCUT VE YENİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK,TANITIM YAPMAK,*SATIŞ HEDEFLERİNİN TUTTURULMASINA YÖN..

*Enaz Lise Mezunu *Ön Muhasebe Konusunda Tecrübeli *Tekdüzen Hesap Planına hakim *Diksiyonu Düzgün *Bay elemanlar için askerliğini yapmış *Terme Merkezde ikamet Eden,..

Samsun / Atakum 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayabilecek ön muhasebeye uygun takım arkadaşları aranmaktadır. Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamızın İstanbul Avrupa ve Asya ş..

İş TanımıOrdu-Fatsa'daki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, karg..

Samsun / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıTürkiye'nin en büyük çağrı merkezinde Müşteri Hizmetleri sürecinde kariyer hedefleyenAranan Nitelikler* Bay / Bayan, * 21-29 yaşları arasında, * En az 2 yıllık yüksek okul mezunu veya açık öğretim fakültesi öğrencisi, ..

Samsun / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta Olduğumuz Bir Çağrı Merkezi İçin Müşteri Hizmetleri Yetkilileri Arıyoruz.Aranan NiteliklerGenel Nitelikler: # Türkiye'nin en iyi çağrı merkezinde görev yapacak; # Üniversitelerin en az 2 yıllık önlis..

İş TanımıTrio Pazarlama Çözümleri, 1991 senesinden beri birçok markaya hizmet vermeye devam eden doğrudan pazarlama ajansıdır. Hizmet vermekte olduğumuz, Dayanıklı Tüketim, Küçük Ev Aletleri sektörünün öncü markalarından biri için; alışveriş merkezlerinde bulunan corn..