Samsun Eleman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Eleman

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bankası olan  müşterimiz için "Engelli Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" aramaktayız.Aranan Nitelikler  Müşteri Hizmetleri'nde kariyer hedefi olan..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin önde gelen bankasının Çağrı Merkezi departmanında görev alacak, bankacılık alanında kariyer hedefleyen, "Banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcileri" arıyoruz. Gelen çağrıları karşılayarak (inbound) EFT, haval..

Samsun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye’nin yeni ve büyümekte olan bir bankasının Direkt Satış Ofisi departmanında görev alarak bankacılığa ilk adımını atacak, bankacılık alanında kariyer hedefleyen "Direkt Satış Ofisleri için Çağrı Merkezi Satış Temsilciler..

İş Tanımı     Stratej İnsan Kaynakları’nın danışmanlığını yapmakta olduğu, Türkiye’nin önde gelen bankalarının, kredi kartı satış ekiplerinde görev alacak, aşağıdaki illerde ikamet eden/edebilecek, Direkt Satış Yetkilileri arıyoruz.   İstanb..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ Hammadde, Farin, Kömür, Fırın, Çimento üniteleri için merkezi kumanda operatörleri istihdam edilecektir.  Aranan Nitelikler..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ Koruyucu Bakım Vizitörü istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler*Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Mesl..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

Samsun / Tümü MEY İÇKİ

İş TanımıMey İçki, 3.5 Milyar TL'nin üzerindeki cirosu, 9 fabrikası ile sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşudur. Ürün portföyü içerisinde Yeni Rakı, Tekirdağ Rakısı, Binboa, Istanblue, Smirnoff, Ciroc, Ketel One, Johnnie Walker, J&B, Baileys, Gordon’s , Zacapa, ..