Samsun Uzman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Uzman

İş Tanımı İthalata yönelik alım sürecinde gerekli koordinasyonu sağlamak ve takibini gerçekleştirmek, Satınalımı gerçekleşen malzeme ve ürünlerin tesliminin takibi, teslim alınan irsaliye ve faturaların anlaşmalara uygunluğunu kontrol ederek sisteme kaydını ya..

Samsun / Tümü PRO-TIP A.Ş.

İş TanımıPro-Tıp Aş. 60 kişilik profesyonel kadrosuyla Türkiye’nin bir çok ilinde 22 yıldır faaliyet gösteren, yoğun bakım ve uyku terapi üniteleri alanında evde bakım cihazları hizmeti sağlayan, Türkiye, de öncü bir organizasyondur. Kurumsal firmamızın artan iş hacmi n..

İş Tanımı Samsun  ofisimizde değerlendirilmek üzere;   Firmamızın üretimi olan Yangın ve Gaz Algılama Sistemlerinin proje ve taahhüt firmalarına tanıtım ve satışının yapılması.   Projeler ile ilgili prezentas..

İş TanımıTaahhüt sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Samsun ilindeki yol şantiyesinde çalışacak "Şantiye Şefi - İnşaat Mühedisi" işe alınacaktır...

İş TanımıSamsun-Çarşamba'daki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işle..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

Samsun / Tümü Comdata Türkiye

İş TanımıSorumlu olduğu operasyon ve birim yöneticiliklerine ilişkin ;   ·         Seçme yerleştirme sürecini yürütmek,·         Yetenek yönetimi ve kariyer gelişim süreçlerini organize etmek,·         Çalışanlara danışmanlık ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sigorta sektöründe faaliyet gösteren Hollanda merkezli, odaklandığı hayat sigortası emeklilik ve fon yönetimi alanlarında lider konumdaki müşterimiz için Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan Bölge Müdürlüklerinde göre..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin en köklü bankalarından olan müşterimiz için "ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ" aramaktayız.   Gelen çağrıların karşılanarak (inbound) bankacılık, kart ve şifre vb. işlemlerinin gerç..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye'nin en köklü bankalarından olan müşterimiz için "BANKA ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ" aramaktayız.   Gelen çağrıların karşılanarak (inbound) bankacılık, kart ve şifre vb. işlemlerini..