Samsun Uzman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Uzman

Aranan NiteliklerÖZELLİKLE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK GRUPLARININ DERSLERİNİ LAYIKIYLA ANLATABİLECEK,ALANINDA KENDİNE GÜVENEN ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ.HAFTANIN BİRKAÇ GÜNÜ VEYA HAFTANIN TAMAMINDA ÇALIŞACAK ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ...

İş Tanımı                                                                              EĞİTİM HEMŞİRESİInnovex; ilaç sanayi, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz alanında faaliyet gösteren firmalara yenilikçi satış çözümleri, yüksek kalitede satış takımları sağ..

Samsun / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip Satış Danışmanı arıyoruz. Elektronik satış konusunda dene..

Samsun / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip Satış Danışmanı arıyoruz. Züccaciye  satış konusunda dene..

Samsun / Tümü YİĞİT MAZAĞACILIK

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz Perakende Sektörünün lider markalarını temsil edecek mağazacılık ve satış alanında kariyer hedefi olan, şirketimiz ile uzun dönem çalışacak aşağıdaki niteliklerde sahip “ Uzman Mobilya Satış Danışmanı ” arıyoruz. M..

İş TanımıKozmetik ve Güzellik ürünleri alanında 30 senedir aktif Cevher Sağlık firmamıza, Türkiye'nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyoruz.  Bu pozisyonda görev alacak arkadaşlarımızın; bölgesi dahilin..

Samsun / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” çocuklarımı..

Samsun / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıSamsun Şubemiz için Acentelik konusunda ve gemi geliş kontrolleri konusunda tecrübeli "Acente Operasyon Elemanı" aramaktayız.      Aranan Nitelikler* Lisans mezunu (tercihen ilgili bölümlerden) * İyi sev..

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..