Samsun Uzman İş İlanları

Şehir: Samsun Pozisyon: Uzman

İş TanımıBu ilan Sampa Otomotiv A.Ş  'Genel Başvuru' ilanıdır. Bu yolla yapılan başvuruları, aday veritabanımızda kayıt altına altına alıyoruz. Başvurularınızı ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilmeye alacağız. Başvurunuzu yaparken çalışmak istediği..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO SEKTÖRÜNDE TECRÜBELİ KALİTE KONTROL MÜDÜRÜ istihdam edilecektir.Aranan Nitelikler- Tercihen Çimento sektöründe en..

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için Tercihen Çimento fabrikaları olmak üzere Endüstriyel yapıların makine/ekipman imalat-montaj hakedişlerini ve kesin hesaplarını yapacak hakediş mühendisi/uzmanı  istihdam edilecektir...

İş TanımıSamsun - Kavak'ta kurulmakta olan KAVÇİM Çimento Fabrikası için ÇİMENTO VE / VEYA YAPI KİMYASALLARI SATIŞINDA TECRÜBELİ Satış ve Pazarlama Uzmanı istihdam edilecektir.  Aranan Nitelikler- Müşterilerden gelen ma..

Samsun / Tümü D-Smart

İş TanımıSamsun ve çevre illerde görev alacak, bayi kanalını yönetecek, yeni bayilikler oluşturacak ve şirketin satış hedeflerini gerçekleştirecek "Bölge Satış Sorumlusu" arayışımız bulunmaktadır. Temel sorumluluklar : Şirket ürün ve hizmetlerinin sağla..

Samsun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİthal Kömür sektöründe faaliyet gösteren firmamıza "Satış-Pazarlama Sorumlusu" takım arkadaşı aramaktayız. Firma ürünleri ile ilgili her türlü pazarlama faaliyetini belirlenen hedef ve stratejiler doğrultusunda gerçekleştirmek, ..

Samsun / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıMerkez ofisi Ankara’da olan ve Dental sektöründe öncü olarak faaliyet gösteren şirketimizin Samsun ofisinde, aşağıda belirtilmiş iş tanımı çerçevesinde görevlendirmek üzere "Stok Destek Elemanı'' arayışımız bulunmaktadır.   ..

Samsun / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

Samsun / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektöründe lider kiremit ve çatı sistemleri üreticisi olan firmamız için Satış Mühendisleri arayışımız bulunmaktadır.Bölgesel tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde görevlendirilecektir. Aranan Nit..

İş Tanımıİkiler’e ait Samsun mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başarı..