Samsun İş İlanları

Şehir: Samsun
Samsun / İlkadım Enna-Avc Mühendislik

DEVAM ETMEKTE OLAN ŞANTİYELERİMİZDE OFİS VE ŞANTİYE ARASI KORDİNASYONU SAĞLAYABİLECEK SAHA DA Kİ İŞ AKIŞINI DEVAM ETTİREBİLECEK TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ. İNŞAATLA ALAKALI TECRÜBESİNİN OLMASI KAFİ DİR . DİPLOMA ARAMIYORUZ..

Samsun / İlkadım Enna-Avc Mühendislik

OFİSİN GENEL DÜZENİNİ SAĞLAYABİLECEK ÖN MUHASEBE (BASİT EXCEL) HALİNDE TUTABİLECEK SİGORTA GİRİŞ ÇIKIŞI YAPABİLECEK HAKEDİŞ RAPORU TAKİP EDEBİLECEK FİRMALARLA CARİ HESAP AKIŞIMIZI TAKİP ALTINDA TUTACAK ÖĞRENMEYE AÇIK GİRİŞKEN TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ MESAİ SAATLE..

Samsun / İlkadım Onur Grup Sağlık

Saha Satış ve Pazarlaması yapmak üzere ; Ekibimiz de yer alacak Gezerek ve eğlenerek çalışmayı seven part time veya full time çalışabilecek öğrenci 17 - 28 yaş arası bay bayan elemanlar alınacaktır. Ağız ve diş bakım ürünleri kozmetik ürünleri..

Samsun / Tümü Sütaş

GENEL NİTELİKLER: Sütaş A.Ş, Orta Karadeniz Distribütör Satış Müdürlüğü bünyesinde görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz. • Hızlı tüketim ürünleri sektöründe tecrübeli, • Ehliyeti ve tercihen SRC belgesi olan, • En az lise mezunu, • Erkek adaylar için askerlik g..

DEVAM ETMEKTE OLAN ŞANTİYELERİMİZE; SAHADA İŞ AKIŞI VE KOORDİNASYONU SAĞLAYABİLECEK, TECRÜBESİNE GÜVENEN İNŞAAT MÜHENDİSİ / TEKNİKERİ ARANMAKTADIR ...

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZA; ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI YAPABİLECEK TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ...

Samsun / Atakum Abide Kebap

Yeşilyurt Avm'de Çalışmak Üzere Kasiyer Aranmaktadır. ASGARİ ÜCRET + SİGORTA+ YEMEK...

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Samsun Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur Belirlenen hedefler dahilinde bankacılık ürünlerinin satılması ve müşteri işlemlerinin takibini gerçe..

Samsun / İlkadım Şb Yapı İzolasyon Merkezi

İNŞAAT VE YAPI KİMYASALLARI SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE ; -EHLİYETİ OLAN -DİKSİYONU DÜZGÜN -İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ OLAN -GİRİŞKEN -TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN -İNSİYATİF KULLANABİLEN BAY - BAYAN EKİP ARKADAŞLARINA İHTİYAÇ D..

- EN AZ LİSE MEZUNU - DİKSİYONU DÜZGÜN - ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞMIŞ / DENEYİMLİ ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR...