Samsun İş İlanları

Şehir: Samsun
Samsun / Tümü COOKSHOP

Genel nitelikler: Yiyecek-İçecek sektöründe kariyer hedefi olan, Mesleki ve kişisel gelişime önem veren, Takım çalışmasını benimsemiş, Dikkatli, temiz, bakımlı, itiz ve düzenli, Çalışkan, hızlı ve pratik. İş Tanımı: Türkiye Geneli'nde 10 şubesi buluna..

Samsun / Tümü COOKSHOP

Genel nitelikler: Cafe-Restaurant (Dünya Mutfağı) işletmelerinde en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip, Müşteri odaklı hareket eden, Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı, Dış görünüşüne özen gösteren, Hijyen kurallarına önem veren, Takım ruhuna sahip, Yoğun iş temp..

Samsun / Tümü QNB Finansbank

Şirket / İş Tanımı Enpara.com, Finansbank'ın sunduğu, Türkiye'nin ilk ve tek dijital bankacılık hizmetidir. Standart bankacılık uygulamalarından farklı olarak Enpara.com'da fiziksel şubeler yerine internet bankacılığı, mobil bankacılık, telefon bankacılığı ve ATM’ler var. Eğer siz de ge..

Samsun / İlkadım Bulut Yapı

ALÜMİNYUM KORKULUK CAM BALKON VE PVC SİSTEMLERİNDE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ USTA VE YETİŞTİRİLECEK BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...

Samsun / Havza Aras Kargo Havza

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operas..

Samsun / İlkadım Rizeliler Turizm Gıda

Tercihen tecrübeli, Yemekhane sorumlusu olarak çalışabilecek, sorun çözme odaklı, sorumluluk sahibi gıda mühendisi aranmaktadır...

Samsun / Atakum Altun Bilgi İşlem

Her sektörün ihtiyacını analiz ederek geliştirilen, satıştan satın almaya, muhasebeden finansa, e-ticaretten personel yönetimine kadar tüm çözümleri barındıran DİA yazılımın tanıtım ve satışı...

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için satış temsilcileri arayışındayız; - Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında kullanıcıya doğru bilgiyi aktarmak, - Mağaza yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile samimi ..

Samsun / İlkadım Gunescallcenter

Yeni Açılacak olan Çağrı Merkezimizde görevlendirilmek üzere Anadil Seviyesinde ALMANCA bilgisine sahip; -- 20 - 45 Yaş Arasında Bay / Bayan -- Diksiyonu düzgün, İkna Kabiliyeti Yüksek -- MS Office programlarını kullanabilen -- Firmamızın kayıtlı müşterilerini arayarak, ab..

İş Tanımı Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık sektörünün öncü firması için "Samsun Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi" pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur Belirlenen hedefler dahilinde bankacılık ürünlerinin satılması ve müşteri işlemlerinin takibini gerçe..