Şanlıurfa Uzman İş İlanları

Şehir: Şanlıurfa Pozisyon: Uzman
Şanlıurfa / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı 7 gün 24 saat hizmet vererek, müşteriden  gelen arapça  çağrıları standartlara uygun cevaplamak. Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.            Görev Yeri İstanbul'dur...

Şanlıurfa / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş TanımıÇağrı Merkezimize gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.Aranan Nitelikler  En az Ortaokul Mezunu, tercihen Lise, MYO veya üniversite..

Şanlıurfa / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı          Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak,..

Şanlıurfa / Tümü Badıllı Tarım Makinelerı

Şanlıurfa Merkez 1.Organize Sanayi Bölgesi'nde tarımsal holder, pülverizatör, ilaçlama makineleri üretimi ve ihracatı yapan firmamızda tam zamanlı (full-time) dış ticaret uzmanı istihdam edilecektir. Adaylarda şu kriterler aranacaktır; * Üniversitelerin İlgili bölümlerinden mezun...