Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları A.Ş. bünyemizde - 25 yaşından büyük - Askerlik yapmış - En az 3 yıl satış deneyimi olan - Erkek - Mağazamıza müdür yardımcısı aramaktayız...

Sivas / Merkez Savis Plastik

Savis, plastik saksı imalatı yapan fabrikamıza tecrübeli satış pazarlama elemanları alınacaktır...

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları A.Ş. de fotoğraf çekimi yapabilen takım arkadaşı arıyoruz. - 18- 30 yaş arası - Deneyimli - Photoshop kullanabilen..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları A.Ş. - 18- 30 yaşları arası - Staj yapmak isteyen ve isterse part time da çalışabilecek - Fotoğraf çekimi yapan - Photoshop programını kullanabilen - Çekim yapıp çekim sonucunda düzeltme yapabilen çalışma arkadaşları arıyoruz...

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere grafiker arkadaşlar arıyoruz. -18-30 yaş arası -Photoshop çok iyi bilen - İllustotor programını başlangıç seviyesinde de olsa bilen - Corel Draw programını başlangıç seviyesinde de..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere müşteri temsilcisi arkadaşlar arıyoruz. - 18- 30 yaş arası - Diksiyonu düzgün - Tam zamanlı çalışacak - MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen - İkna kabiliyeti yüks..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere Satış Temsilcisi arkadaşları arıyoruz. - 18- 30 yaş arası -Sivas ta ikamet eden - Diksiyonu düzgün - İkna kabiliyeti yüksek..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere Ön Muhasebe Elemanı arıyoruz. - 18-30 yaş arası - Ön Muhasebe bilen - MS Office Programlarını kullanabilen -Güleryüzlü..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık A.Ş. firmamızda çalıştırılmak üzere montaj ustası arkadaşlar arıyoruz. - 18-30 yaş arası - Mobilya montajı yapabilen..

Sivas / Merkez Gökler A. Ş.

Gökler A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gökler A. Ş. İş Sağlığı Ve Güvenliği Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..