Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas

İş TanımıMNG Kargo’nun Karaman, Kayseri, Konya, Nevşehir, Sivas illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortam..

Sivas / Tümü Garanti Bankası

İş TanımıTelefon Bankacılığı aracılığıyla Bankacılık hizmeti almak için arayan müşterilerimizin taleplerinin alınması ve gerçekleştirilmesi, ayrıca bankamız ürünlerinin satışının yapılması. Not: Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Garanti Bankas..

İş TanımıTez Medikal OSGB, 1300 çalışanı 19 OSGB' si ile tüm Türkiye' de kurumsal ve bölgesel müşterilere hizmet vermekte olup, Türkiye' nin ilk 50 büyük firmasının 33' ü ile çalışmaktadır.Aranan Nitelikler İşyeri Hekimliği Sertifikası sa..

İş TanımıHizmet vermekte olduğumuz bankacılık ve sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketin banka şubelerinde müşterilere bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerinin tanıtım ve satışında aktif rol alacak "Bankasürans Uzmanı" aramaktayız...

Sivas / Tümü GRATİS

İş TanımıSivas'ta yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönünd..

Sivas / Tümü GRATİS

İş TanımıLise mezunu, Kariyerine parekende alanında yön vermek isteyen, Kişisel bakım ürünlerine ilgi duyan ve kişisel bakımına özen gösteren, Sosyal ilişkilerinde başarılı, ..

İş Tanımı  Sivas lokasyonumuzda, firmamızın gerçekleştireceği kurum tanıtımlarında aktif olarak görev alacak " STAND GÖREVLİLERİ " arıyoruz.Aranan Nitelikler  Üniversite öğrencisi, Diksi..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Türkiye’nin lider bankalarından birinin çağrı merkezinde çalışmak üzere “ Müşteri Temsilcileri” arıyoruz.     Telefon Bankacılığı aracılığıyla Bankacılık hizmeti almak için a..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz bankacılık ve çağrı merkezi operasyonlarında görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler* Bay/ Bayan,* Benzer pozisyonda enaz 2 yıl iş tecrübesi olan,* 24-35 yaşları ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..