Sivas İş İlanları

Şehir: Sivas
Sivas / Tümü Turkcell Group

İş Tanımı Çağrı Merkezimize gelen çağrıları standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak. Aranan Nitelikler En az Lise mezunu, tercihen MYO/ üniversite mezunu ..

Sivas / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

İş Tanımı                                        LÜTFEN İLANI OKUMADAN BAŞVURU YAPMAYINIZ      BELİRTİLEN İLLERDE İKAMET EDEN YADA EDEBİLECEK BAYAN ARKADAŞLAR TÜM TÜRKİYE İÇİN SEYAHAT VE KONAKLAMA ENGELİ OLMAYAN  EĞİTİM KURUMUMUZ ADINA SAHADA EV ZİYARETLERİ YAPARAK ÖĞ..

Sivas / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, ZARA/SİVAS ta yürüttüğümüz tünel projesinde görevlendirilmek üzere tam zamanlı "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayız.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölüml..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..

Sivas / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..

Sivas / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZ. VE PAZ.A.Ş.; FLO Mağazalarında görevlendirmek üzere haftanın 4 günü çalışabilecek PART TIME SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe, dokuma ve örme gruplarında faaliyet gösteren müşterimiz bünyesinde; İstanbul ve Sivas Fabrikalarında görev alacak Üretim Müdürleri arıyoruz.     Üretim faaliyetlerinin sağlıklı bir ş..

Sivas / Merkez Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Sivas / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ ÖN MUHASEBE” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Sivas’ ta çalışacak - Müşteri odaklı ve öğrenmeye açık biri - Ekip bilincine sahip - Motivasyonu yüksek - Satış ..