Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Çorlu Biril Çocuk Giyim

Çocuk giyim mağazasında çalışacak, güleryüzlü iletişimi güçlü tecrübeli arkadaşlar arıyoruz...

Tekirdağ / Çorlu Migros

Genel Nitelikler: -En az lise öğrencisi, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Tekirdağ ilinde Çorlu ilçesinde bulunan mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full - Pa..

Tekirdağ / Çorlu KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..

Tekirdağ / Tümü Guis Güvenlik

Tekirdağ Malkara'da bulunan maden ocağı şantiyesi projesine yatılı olarak çalışacak kimlikli bay personeller alınacaktır. 2 gündüz 2 gece 2 off sistemiyle çalışılacaktır. Maaş her şey dahil 1550 TL + 3 öğün yemek + Kalacak Yer İletişim - 0531 778 62 91..

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

*Kalite kontrol bölümünde yapılan işlerin takibi *Dokuma bölümünden çıkan, fasondan gelen bütün kumaşların kalite kontrollerini yapmak *Dokunan kumaşların proses ve işleyişini kontrol etmek *Fasondan gelen tüm kumaşların kalite kontrol işlemlerini yapmak *Kumaşlarda olası h..

Tekirdağ / Çorlu Köseoğlu Grup

Tül Perde Dokuma Fabrikamızda : Tül Perde için Kurşun dikme makinesinde çalışabilecek En az bir yıl deneyimi olan Personel alınacaktır...

Tekirdağ / Çorlu Sevenhıll

Çorlu - Avantaj A.V.M mağazamızda çalıştırılmak üzere; Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere, Sosyal ilişkilerinde başarılı, ekip çalışmasına yatkın, Değişime açık, gelişimi hedefleyen, iletişim becerileri gelişmiş, Pozitif, güleryüzlü, enerjis..

Tekirdağ / Çorlu Ayso Gıda Ve Yemek Üretim

Silivri'de faaliyet gösteren firmamızda yetiştirilmek üzere ; * M.Y.O veya Üniversite mezunu * Farklı Departmanlarda yetiştirilmek üzere * Prezentabl , dış görünüşüne özen gösteren * Diksiyonu düzgün,iletişimi kuvvetli * 18-35 arası bay bayan * Erkek adayla..

Tekirdağ / Merkez Big Mammas Tekirdağ

Cafe-Restaurant (Dünya Mutfağı) işletmelerinde çalışma isteği olan Müşteri odaklı hareket eden, Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı, Dış görünüşüne özen gösteren, Hijyen kurallarına önem veren, Takım ruhuna sahip, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, B..

Tekirdağ / Merkez Tunç Emlak

''TUNÇ EMLAK OFİSİNDE ÇALIŞACAK BAYAN ELEMAN ARANIYOR''..