Tekirdağ Eleman İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Eleman
Tekirdağ / Merkez Bms Group

Tekirdağ Mağazası Tekirdağ’da bulunan mağaza için Bay-Bayan Temizlik Elemanı 45 yaşını doldurmamış Erkek Adaylar için Askerliğini yapmış Maaş+SGK İRTİBAT: NADİR BEY 0505 421 9661..

Tekirdağ / Çorlu Silverside Hotel

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun (tercihen Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü mezunu) En az 5 yıl satış alanında tecrübe sahibi (tercihen 4 veya 5 yıldızlı bir otelde en az 3 yıl satış yöneticiliği deneyimi olan) İngilizce bilen Seyahat acenteleri, kurumsal satış veya tu..

Tekirdağ / Çorlu Silverside Hotel

* 4 veya 5*lı otellerde benzer pozisyonda görev almış, * Türkçe diksiyonu düzgün, yazılı iletişimi güçlü, * İngilizceyi iyi derecede konuşan, * Turizm ve otelcilik branşında Lise / Yüksekokul mezunu, * Takım çalışmasına yatkın, liderlik vasıflarına sahip, *..

Tekirdağ / Çorlu Alya Grup

• ÇORLU- da bulunan SİLAHSIZ projelerimizde görevlendirmek üzere, • 08/16 (Gündüz vardiya) sisteminde çalışacak, • 21-35 yaş arası , 5188 sayılı kanun kapsamında SİLAHSIZ Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip • Tecrübeli- Bayan Özel Güvenlik Personellerine İhtiyaç Vardır.. Yalnı..

Tekirdağ / Çorlu toksöz grup

1936 yılında Ordu'da kurulan Sagra, Eylül 2007 yılında Sanset Gıda'nın bünyesine katılmıştır. Sanset Gıda; Sanovel İlaç ve Galenos Ecza Deposu'nun da içinde bulunduğu bir Toksöz Grup kuruluşudur. Sanset Gıda'da, Lojistik ve Depolar Müdürlüğü'ne bağlı hızlı tüketim malları sektöründe, '..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

İlaç sektöründe faaliyet gösteren uluslararası şirketimiz için ÜRETİM departmanlarında görevlendirilmek üzere; • En az lise mezunu, • Tecrübesiz veya Üretim departmanlarında 1-2 yıl tecrübeli, • Tekirdağ Çerkezköy veya civar ilçelerde ikamet eden/edebilecek, • Esnek..

Tekirdağ / Çerkezköy RECORDATI İLAÇ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikamızın Planlama & Lojistik departmanında görevlendirilmek üzere; - En az lise mezunu, - Depo, lojistik, sevkiyat bölümlerinde, tercihen İlaç veya Gıda sektöründe 1-2 yıl tecrübeli, - Tekirdağ Çerkezköy veya civarında ikamet eden/..

Tekirdağ / Tümü CarrefourSA

İş TanımıTekirdağ Çorlu CarrefourSA süper marketlerimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.  Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkod..

İş Tanımı*GÖRÜNTÜLÜ VE SESLİ İNTERKOM,AYDINLATMA ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ YAPAN FİRMAMIZA,*ELEKTRİK,ELEKTRONİKTEN ANLAYAN,*SAHADA SERVİS VEYA MONTAJ İŞLERİNİ YERİNE GETİRMEK,*ÜRÜNÜN MONTAJ YERİNDE TAMİR,ONARIM VE BAKIMINI YAPMAK,Aran..

Tekirdağ / Merkez Big Mammas Tekirdağ

Cafe-Restaurant (Dünya Mutfağı) işletmelerinde çalışma isteği olan Müşteri odaklı hareket eden, Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı, Dış görünüşüne özen gösteren, Hijyen kurallarına önem veren, Takım ruhuna sahip, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, B..