Tekirdağ Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıKumaş ve hazır giyim alanında çalışan müşterimiz için tüketici tercihlerini bilen yeni oluşturulan tasarım departmanı için Tasarım Müdürü istihdam edilecektir.   İş Tanımı  Yeni/güncel trendlerin araştırılması, yükselen ve alçalan trendlerin be..

Tekirdağ / Tümü KOZMO KİMYA

İş Tanımıkozmo kimya kozmetik ve aerosol urunleri uretimi yapan ve uretiminin buyuk bolumunu bir cok ulkeye ihrac eden firmadir.her turlu kalite guvence belgelerine sahip olan firmamiz iso standartlarina gore faaliyet gostermektedir.fabrikamizda bulunan laboratuvarimizda sekt..

Tekirdağ / Tümü RAMADA TEKİRDAĞ

İş Tanımı  Uluslararası WYNDHAM oteller zincirinin 5 yıldızlı otel konseptinde, yüksek standartlar ile tasarlanmış olan RAMADA Tekirdağ,  Trakya'nın ilk ve tek 5 yıldızlı Uluslararası Zincir Oteli olarak hizmet vermektedir.      Ramada Tekirdağ otelimizde, İdari İşler..

İş TanımıGerçekleştirdiği yatırımlarla sürekli büyüyen, Ülkemizin saygın şirketlerinden PVC COMPOUND üreticisi KOÇ PLASTİK’ de beraber çalışmak üzere aşağıdaki nitelikleri taşıyan takım arkadaşı arıyoruz. Başvurularınız şirketimizin sor..

İş Tanımı Kredi portföyünün yönetilmesi Banka ve Kredi hesap mutabakatlarının yapılması Bankalarla döviz alım-satım,kısa vadeli kredi görüşmeleri ve teminat mektubu,akreditif vb.işlemlerinin gerçekleştirilmesi Finansal işlemler ile ilgili r..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Üretici-Endüstriyel-Entegre-İhracatçı Kurumsal Yönetim yapısına sahip Üretici İlk 50 sıralaması içinde yer alan firmanın Dış Ticaret Bölge Satış Yöneticisi olarak görev alacak personeller istihdam edilecektir...

Tekirdağ / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerÖzverili çalışma..

Tekirdağ / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıUğur DershaneleriAranan NiteliklerKurumsal Kimliğe uygun, özverili çalışan..

İş TanımıDanışmanlığını Yapmakta olduğumuz Üretici-İhracatçı-Entegre Ev Tekstili Firmasının Balkan Ülkeleri Pazarını Geliştirecek ve Pazar Payını Artıracak,İngilizcenin Yanısıra; Bulgarca,Yunanca,Sırpça,Hırvatça,Boşnakça,Arnavutça Dillerini Çok iyi konuşan İhracat Pazarlama B..