Tekirdağ Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Tekirdağ Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş Tanımı  Tekirdağ' daki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat ..

İş TanımıTekirdağ Merkez'deki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müş..

İş TanımıTekirdağ Çorlu' daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müş..

İş Tanımı  Tekirdağ - Çorlu' da birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,       Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Fatural..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Kurumsal Endüstriyel Entegre Otomotiv firmasının Türkiye Genelinde ilanda belirlenen lokasyonlarda; bayi satış ekibinin yönetilmesi,yönlendirilmesi, stratejik karar alma süreçlerinde rol almak üzere satış müdürleri arayışımız bulunma..

Tekirdağ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTekirdağ'da bulunan okulumuzda görevlendirilmek üzere ''Okul Müdürü' alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin eğitim fakültelerinden mezun, Eğitim teknolojilerine hakim, Pedagojik formasyona sahip, ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Çerkezköy bölgesindeki tesisinde otomotiv sektörüne yönelik üretim yapan, yabancı sermayeli müşteri firmamız için 'İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitel..

İş TanımıD&R, Doğan Şirketler Grubu Holding’in bir üyesi olarak 1996 yılında kurulmuştur. Mağazalarımızda kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye, geniş ürün seçenekleri ile sektörde pazar liderliğini sürdürmekteyiz. Türki..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için "İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İngilizce bile..

Tekirdağ / Tümü MTN KALIP

İş TanımıÇerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni devreye girecek olan ve 20 den fazla yurt içi / dışı  OEM /TIER1 üreticisi için, iç-dış trim , aydınlatma ve mühendislik plastik modüller konusunda tasarım aşamasından satış sonrasına kadar hizmet sunan MTN PLASTİK işletmemi..